banner198

Hüseyin Filiz, "Ortaya atılan iddialar doğru değil"

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

Hüseyin Filiz,
banner145

 Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınma sürecinden önce bir akrabasının zorla rapor almak istemesi ve hastanede olay çıkartması ile ilgili basına yansıyan iddialara cevap verdi.

 

Filiz, bahsi geçen şüphelinin kendi akrabası olduğunu fakat uzun süredir kendisi ile görüşmediğini anlattı.

 

Olayı gazetelerden öğrendiğini ifade eden Milletvekili Filiz, “ Olayla ilgili tüm bildiklerim gazetelerden okuduğum kadardır. Fakat benim kendi yeğenime haksız yere psikiyatr raporu alacağımı iddia etmek doğru değil” dedi.

 

- HALİL FİLİZ “RAPORU BEN İSTEMEDİM!”

 

Zanlının amcası Halil Filiz de yeğenin hastalıkları ile bizzat ilgilendiğini ve hastane yetkilileri ile sık sık görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

 

Olayın kamuoyuna farklı bir şekilde yansıdığını anlatan Amca Halil Filiz, “Yeğenimin çeşitli hastalıklarını olduğunu biliyoruz ve hastane yetkilileri ile bu konuyu sık sık görüşüyoruz. Fakat yeğenimin psikiyatri raporu almasına bizzat ben karşı çıktım. Olay yaklaşık 12 gün evvel olmuştur. Olaya siyasi bir boyut kazandırarak, akrabamız olan milletvekili işin içerisine karıştırılmaya çalışılıyor. Milletvekili Filiz’in konuyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Gerçek elbet oraya çıkacaktır” diye konuştu.

 

- TAHİROĞLU “İDDİALAR BENİ ÜZDÜ”

Başhekimi cemaatçi olarak fişlediği iddia edilen Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Mehmet Tahiroğlu ise iddiaların kendisini üzdüğünü dile getirdi.

 

Tahiroğlu, “İddia edildiği gibi bir olayı Müslüman’ım diyen hiçbir kimse yapamaz. Ben o kurumun idari amiriyim ve böyle bir işin gerçekleştirilmesi mümkün değildir. Konuyla ilgili talimat verdim ve güvenlik kameralarını  incelettiriyorum. Hepsini kamuoyuna açıklayacağım.” dedi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 03:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER