banner198

Kapdan MHP İl Başkanlığına Aday

Gazeteci Çetin Kapdan, 15 Şubat'ta yapılacak MHP Olağan İl Başkanlığı yarışında il başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Kapdan MHP İl Başkanlığına Aday
banner145

 Gazeteci Çetin Kapdan, 15 Şubat'ta yapılacak MHP Olağan İl Başkanlığı yarışında il başkanı adayı olduğunu açıkladı.

 

Kapdan, partisinde düzenlediği basın toplantısında, parti teşkilatlarını çok iyi tanıdığını ve bugüne kadar oluşan bilgi, tecrübe ve deneyimleriyle başkanlığa talip olduğunu söyledi.

 

Uzun yıllar MHP kadrolarında farklı görevlerde bulunduğunu ifade eden Kapdan, "Geçtiğimiz hafta yapılan Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa aday olmuştum. Rabbim nasip etmedi. O zaman da söylediğim gibi bu bir hizmet yarışıdır ve ben kazansam da, kaybetsem de varım. Seçim sonrası arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık ve arkadaşlarım bana il başkanlığı için aday olmamı istediler. Onların istekleri benim için emirdir. O arkadaşların üzülmesini istemiyorum. Yani çevremdeki dostlarımın dilek ve temennileri neticesinde aday oldum" dedi.

 

Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin önemine vurgu yapan Kapdan, "Benim en önemli taahhüdüm, milletvekili adaylarımızı önseçimle belirlemektir. Seçildiğimde durumu genel başkanımıza da arz edeceğim. Ben inanıyorum ki MHP önümüzdeki seçimlerden başarı ile çıkacaktır. İktidar ciddi anlamda kan kaybediyor. Bir meşale yakmak gerekiyor. Bu meşale ile iktidarın zorbalıklarını sindireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kapdan, seçildiği takdirde 3 yıl boyunca il başkanı olarak hizmet edeceğini ve başka bir göreve talip olmayacağını belirtti.

 

MHP İl başkanı Yusuf Naci Bayındır da Kapdan'ın MHP İl Başkanlığı için başvuru yapan ilk isim olduğunu belirterek, Kapdan ve ekibine başarılar diledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 03:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER