banner306
banner198

Mehmet Silahsız aday adaylığını açıkladı!

İşadamı Mehmet Silahsız, Ak Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kalabalık bir grupla parti binasına gelerek başvuruda bulundu.

Mehmet Silahsız aday adaylığını açıkladı!
banner145
İşadamı Mehmet Silahsız, Ak Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kalabalık bir grupla parti binasına gelerek başvuruda bulundu. Şehre yeni bir enerji kazandırmak istediğini anlatan Silahsız “Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Hizmette limit olmaz, biz şehrimizi en üst limitlere ulaştırma gayesinde olacağız” dedi.


Mehmet Silahsız’ın Ak Parti toplantı salonunda yapılan aday adaylığı başvuru törenine; İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, bazı meclis üyeleri, partililer ve Silahız’a destek için gelen vatandaşlar katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Silahsız, önemli olanın Çankırı olduğu mesajını vererek, herkesi kucaklayacağını söyledi. Çankırı'ya hizmeti kendilerine borç bildiklerini ifade eden Silahsız, Çankırı için hayal ettikleri aydınlık yolda Çankırılılardan destek beklediğini ifade etti.



Hizmette limit olmaz!

Şehre yeni bir enerji kazandırmak istediğini anlatan Silahsız, "Çankırımızı bu güzel şehri, layıkıyla yönetme konusunda iddialıyım. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Hizmette limit olmaz, biz şehrimizi en üst limitlere ulaştırma gayesinde olacağız. Bu yüzden bakış açımızı geniş tutuyoruz. Başka şehirlerle hatta ilçelerle bu güzel şehri kıyaslayamayız. Biz diyoruz ki, güzel yapılan her şeyi bir adım ötesine geçireceğiz, bir adım fazlasını yapacağız” dedi.


“Olanı yıkmak için değil, yapılmayanı yapmak için göreve talibim”

Yapılmayanı yapmak için yola çıktığını dile getiren Silahsız, “Siyasette makamlar geçicidir, bu iş bir bayrak yarışıdır. Bayrak, koltuk ve makamlar devredilebilir. Olanı yıkmak için değil, yapılmayanı yapmak için göreve talibim."diye konuştu.


Silahsız, projelerini ve şehir için yapmak istediklerini önümüzdeki günlerde basın mensupları ve vatandaşlarla yapacakları toplantılarda açıklayacaklarını kaydetti.


Başvuru dilekçesini İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na teslim eden Silahsız, daha sonra parti binasının önünde kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yaptı. Silahsız' parti binası önünde karşılayan Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Atakul kendisini tebrik etti.


Sihasız’ın başvurusu ile birlikte AK Parti’de Çankırı Belediye Başkanlığı için aday olanların sayısı 5’e yükseldi.



 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 04:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 10 yıl Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER

banner304