banner198

MHP aday adayı AKP temayülünde oy kullandı!

Çankırı’da 300’e yakın STK’nın yönetim kurulu üyesinin oy kullandığı temayül yoklamasında MHP Milletvekili aday adayı rakip partinin seçim sürecine dahil olarak oy kullandı.

MHP aday adayı AKP temayülünde oy kullandı!
banner145

Çankırı’da Türk siyasi tarihine geçecek en ilginç olaylardan biri yaşandı. Çankırı’da 300’e yakın STK’nın yönetim kurulu üyesinin oy kullandığı temayül yoklamasında MHP Milletvekili aday adayı rakip partinin seçim sürecine dahil olarak oy kullandı.

 

MHP Çankırı Milletvekili aday adayı ve Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci, Ak Parti İl Binasına gelerek Ak Parti’de aday görmek istediği iki ismi yazıp sandığa attı.  Böylece başka bir partiden aday adayı olan bir isim Ak Parti aday adaylığı sürecinde görüşünü beyan etmiş oldu.

 

Çankırı'da 300’e yakın sivil toplum kuruluşu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti milletvekili aday adayları temayül yoklamasında oy kullanmak için sandık başına gitti.

 

AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylarının girişte STK ve dernek yönetim kurullarını karşıladığı temayül yoklaması sonuçları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığındaki üst kurula giderek değerlendirmeye alınacak.

 

Öte yandan Ak Parti milletvekili aday adaylarından bazıları İl binasının giriş kısmındaki merdivenlerine broşürlerini atarak farklı bir tanıtım metodu uyguladı. Daha sonra biriken broşürler bir kenara toplanarak çöp yığını oluşturdu.

 

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen temayül yoklamasına STK ve dernekler büyük ilgi gösterdi. Temayül yoklamasında 603 STK temsilcisinin oy kullandığı öğrenildi.

 

Saat 17.00'a kadar süren STK temayül yoklaması sonuçları, zarflar açılmadan bir torbaya konup mühürlenerek Mustafa Aslan, Ahmet Ulusoy ve Mustafa Avşar’dan oluşturulan komisyon tarafından genel merkeze götürülerek seçim işleri başkanlığına teslim edildi.

Fotoğraf: Alttaki büyük fotoğrafta İl
 Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Kurşulu İşadamları ve Sanayacileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı sıfatı ile oyunu sandığa atarken görülüyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 02:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
skandal
skandal - 9 yıl Önce

bu hata kime ait davutoğlununmu yoksa listeleri süzmesi gerekenlerinmi tabanı duymazsanız skandallara razı olusunuz. bakalım daha neler görüp neler yaşayacağız

tam 45 dakka
tam 45 dakka - 9 yıl Önce

davutoğlu tam 45 dakka kiminle oturmuş anlamıştır

İNSAF
İNSAF - 9 yıl Önce

adamın belki kalbi akp için atıyordur hemen üstüne gitmemek gerekir. bu sorun mhp nin sorunu akp nin değil. kıcımana anlaşıldı çok vakit ayırmışlar diğer adaylara vakit bulamamışlar

HAYRET
HAYRET - 9 yıl Önce

mhp li̇ arkadaşlarda orda oy kullandilar hayret bi̇r şey ak parti̇ye veri̇p veri̇şti̇renler oraya hangi̇ yüzle gelip oy kullaniyorlar anlamiş deği̇li̇z

huzeyfe
huzeyfe - 9 yıl Önce

on numarasın çankırı postası. siyatte ki kokuşmuşluğu gözler önüne seriyorsun.

SIRADAKİ HABER