banner198

MHP kanadı Ankara'dan eli boş döndü!

YSK'ya MHP Çankırı 1. sıradan aday gösterilen Recep Dumanlı isminin değiştirilmesi için Genel Merkez yolunu tutan Çankırı MHP heyeti Ankara'dan eli boş döndü.

MHP kanadı Ankara'dan eli boş döndü!
banner145
YSK'ya MHP Çankırı 1. sıradan aday gösterilen Recep Dumanlı isminin değiştirilmesi için Genel Merkez yolunu tutan Çankırı MHP heyeti Ankara'dan eli boş döndü.


Gün boyu seçim komisyonu üyeleri ile görüşmeler gerçekleştiren heyet üyelerinden  içerisinde İl Başkanı Çetin Kapdan ve üç kişiden oluşan temsilciler Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.


Gerçekleştirilen görüşmede Bahçeli'nin Recep Dumanlı ile yola devam edeceklerini kararını yinelediği ve teşkilatların seçim bölgesine dönerek var güçleri ile çalışmalar devam etmelerini istediği öğrenildi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 03:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET GÜMÜŞ
MEHMET GÜMÜŞ - 9 yıl Önce

genel başkanimiz doğru olani yapmiştir asli olan recep dumanlinin i̇sti̇fa etmesi̇di̇r

neyzen
neyzen - 9 yıl Önce

Madem öyle teşkilatın şevkini kirdilar demekki yazik günah başka birşey demiyorum

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

bu saaten sonra nasıl bir çalışma yapacak teşkilatlar çok merak ediyorum hehalde mhp den vekik çıksın istemiyorlar zaten normaldede çıkamıyordu şimdi akp 2 0 garantiledi millet hüseyin filiz için akp yi zirve yapacak bak göreceksiniz

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

sizce mhp genel başkanı mı haklı, i̇l ve i̇lçe başkanları mı ???

Ilgaz
Ilgaz - 9 yıl Önce

Teşkilat istemediği biri için nasıl çalışacak sayın Bahçeli teşkilatı hiçe sayarsan bir zamanlar MHP nin kalesi olan Çankırı'yı komple unut kimse gönül vererek çalışmaz

a,altın
a,altın - 9 yıl Önce

DBP-Devlet Bahçeli partisini biz bıraktık Arkadaşlar.MHP Türkiye genelinde nezaman teşkilatını kurarsa ozaman varız.Sizlere geç olmadan doğru olanı yapın. Kendi içinde demokrasisi olmayanın iktidarda sana vaadi ne olabilirki

şabanözü
şabanözü - 9 yıl Önce

Ankara da istenilen alınamadıysa kırgınlıgı bırakıp Çankırı ve İlçeler el ele verip Partimize ve Recep beye sahip çıkıp Partimizin bayragını zirveye dikmektir görevimiz Allah aşkına birlik ve beraberlik içinde hareket edersek adaylarımızla uyumlu planlı bir çalışma yaparsak 1 garanti diyorum Allah aşkına şimdi birlik ve beraber olma zamanı Allah yardımcımız olsun.

SIRADAKİ HABER