banner198

Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek merkeze alındı!

Yaşar Petek Resmi Gazete'de yayımlanan 3'lü kararname ile görevinden alındı.

Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek merkeze alındı!
banner145
 Çankırı Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek Resmi Gazete'de yayımlanan 3'lü kararname ile görevinden alındı.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan 3’lü kararname metninde, “Milli Eğitim Bakanlığından; Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince uygun görülmüştür” denildi.

Öte yandan Petek'in atama haberinin duyulmasının ardından sosyal medyada eğitimciler tarafından sevindiren haber yorumları ile karşılık buldu. Eğitim camiasından bazı öğretmenler "
MAĞRURLANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR.GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN.", "Bugün Çankırıda Bir teneke sesi geliyor , bunun içinmiş desenize...", " EN İYİ GÜNÜ ÇANKIRI OLSUN GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ OLSUN." gibi yorumlar yer aldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 02:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
BAYRAM AKKAYA
BAYRAM AKKAYA - 10 yıl Önce

geldiği yerlerde de milli eğitimi şaha kaldıran müdür çankırımızda da aynısını yapmıştır inanmayanlar 2,5 yıl öncesi ve sonraki milli eğitimin istatiklerine baksınlar çalışanı yaşatmıyorlar akp birileri istedi diye bürokratının kellesini alıyor çok yazık bu güvensizlik ile kendilerine zarar veriyorlar bundan sonra kim çalışır yan gel yat suya sabuna dokunma oh ne ala

zoralioğlu
zoralioğlu - 6 yıl Önce

adamın resimdeki kravatı çok şey izah ediyor zaten onu bile düzgün takmayı becerememiş

SIRADAKİ HABER