banner198

O ittifakta liste değişti!

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakında YSK'ya bildirilen 1. sıra adayının ismi değişti. Yeni listede BBP İl Başkanı Murat Çiftçi 1. sıra adayı olarak gösterildi.

O ittifakta liste değişti!
banner145

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakında YSK'ya bildirilen 1. sıra adayının ismi değişti. Kurula bildirilen yeni listede BBP İl Başkanı Murat Çiftçi 1. sıra adayı olarak gösterildi.

 

 

Seçimlere güçlü isimlerle girmek isteyen Milli İttifak liste yapmaya yeterli zaman kalmadığı için 7 Haziran tarihinde 41 ilde 1. sıra listesini hazırlayarak YSK'ya teslim etmişti. Bu prosedürü tamamlayarak  seçime katılmaya hak kazanan ittifak Çankırı 1. sıraya Derviş Akbaba, 2. sıraya ise SP İl Müfettişi Sait Yılmaz isimlerine yer vermişti.

 

Çankırı'da seçimlere en güçlü isimlerle girmek isteyen "Milli İttifak" Çankırı eski Milletvekili Ahmet Uyanık ve iş adamı Muharrem Kıcıman gibi isimlere adaylık teklifinde bulunduğu öğrenildi. Her iki isim de adaylık teklifine sıcak bakmayınca Ankara 2. Bölgeden aday olan İl Başkanı Murat Çiftçi, Ankara listesinden istifa ederek  Çankırı listesinde 1. sırdan aday gösterildi.

 

Çankırı'da yerel seçimlerde daha yüksek oy alan BBP partisi kontenjanda 1. sırada aday göstermeye hak kazandı. Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) 7 Haziran seçimlerine SP çatısı altında girerek Çankırı'da sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 02:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER