banner198

O koltuğa yeni bir aday daha çıktı!

Çankırı Ak Parti’de İl Başkanlığı koltuğu için amansız bir yarış başlıyor.

O koltuğa yeni bir aday daha çıktı!
banner145
Ak Parti’de ilçe kongreleri sürecinde sona gelindi. Hafta sonu Çerkeş kongresi ile ilçe kongrelerini tamamlayacak olan Ak Parti’de İl Başkanlığı koltuğu için amansız bir yarış başlıyor.

“Bu yarışta bende varım” diyen son isim ise İl Genel Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaytez oldu.

 

Kaytez, “Partimizin 2023-2071 Türkiye vizyonuna hizmet etmek Çankırımızın gelişimine katkı sağlamak ve Ak Parti sevdasının Çankırı'daki temsilci olmak idealiyle Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı'na adayım” açıklamasında bulundu.

Kaytez’in adaylığını açıklaması Genel Merkez tarafından İl Başkanının belirlenmesinde yeni bir hamle girişimi olarak dikkat çekiyor. Çok sayıda adayın belli merkezlerce ortaya çıkartılması, Genel Merkezde yapılacak komisyon mülakatında ortak bir aday lehinde çekilerek desteklediği gruba avantaj sağlamanı hesabını yapmakta.


Ak Parti'de İl Başkanlığına iki aylık bir süre olmasına rağmen şimdiden yaşanan bu aday bolluğu ise Haziran 2015 tarihinde yapılacak ola Milletvekilliği Genel seçimlerinde listeye girecek adaylar içi büyük önem taşıyor.

Ömer Faruk Kaytez kimdir?...

Çankırı Merkez 1965 doğumludur.İlkokulu Fatih ilkokulunda.Ortaokulu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.1984 yılında Çankırı Lisesinden mezun oldu.1994 yılında İktisat Fakültesini bitirdi.

1989-1999 yıllarında Hamidiye Öğrenci yıllarında idarecilik 1999-2005 yılları arasında Kızılırmak Holding'de Muhasebe Müdürlüğü yaptı.2005 yılında Serbest Muhasebecilik Belgesi aldı halen SMMM'ler odasına kayıtlıdır.2005-2010 yılında ticaretle uğraştı.2011 yılından beri Billurbey Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdunda idarecilik yapmaktadır. Çankırı’da kurulu İmam Hatip Lisesi ve Kur'an Kursları Öğrencilerine Yardım Vakfı Başkanlığını yürütüyor.

Fatma Hanımla evli Muhamed Mahmud (1995) Muhammed Can (1999) isimli 2 erkek çocuk babasıdır.

Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi İl Yönetimlerinde görev aldı.Ak Parti Çankırı Merkez İlçe Yönetiminde İlçe Başkan Yardımcılığı, Ak Parti Çankırı İl Yönetiminde İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunda.2014 Mahalli İdareler Seçiminde Çankırı Merkez İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 04:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER