banner198

Ruhi Şeker “Ben bu kaldırımların yetiştirdiği çocuğum!“

İşadamı Ruhi Şeker, Kurşunlu Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı müracaatında bulundu.

banner145
Kurşunlu Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Ruhi Şeker, “Değişen, gelişen ve umudun temsilcisi olarak birlikte başaracağız ve %100 kazanacağız” mesajı verdi. Resmi başvurusunu konvoy eşliğinde gelerek İlçe Başkanı İsmail Tepeçam’a sunan Şeker, “.Kurşunluyu sokak, sokak hane, hane bilen bir kardeşiniz olarak, özellikle içme suyu, yapılaşma, gençlik ve kültür merkezi, çocuk parkları, sosyal tesisler, yayla ve arazi yolları, mesire yerleri, mezbaha,  ilçemizin giriş çıkışı gibi problemlerin üstesinden gelmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


İlk olarak düzenlediği toplantıda konuşan KURSİAD ve Şekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ruhi Şeker, “Gelin hep beraber Kurşunluyu kalkındıralım, olması gereken ve hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Anadolu’nun şirin bir ilçesi Çankırı’nın birincisi Kurşunluyu Çankırı’nın bir İncisi yapalım. Kurşunlunun tüm zenginliklerini ve güzelliklerini tam anlamıyla ortaya çıkaralım. Hep birlikte Kurşunluyu örnek bir ilçe yapalım. Çünkü biz Kurşunluluyuz, Kurşunluyu seviyoruz ve Kurşunluyu hak ettiği yere getirmeye mecburuz” şeklinde konuştu.


Peygamber Efendimizin (s.a.v) Hadis-i Şerif-ine atıfta bulunan Şeker, “Bir kötülük(zulüm) gördüğünüzde elinizle düzeltiniz. Elinizle düzeltemezseniz dilinizle düzeltiniz. Dilinizle düzeltemiyorsanız kalbinizle buğz ediniz.” buyurmaktadır. Bu hadisi şerif mucibince elimizle düzeltmek için sizlerden yetki isteyeceğiz. ALLAH nasip eder de başkan olursam; halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkı ve çalışma ahlakımla başaracağım” dedi.


‘Ben bu kaldırımların yetiştirdiği çocuğum!’

Şeker, “Bildiğiniz gibi bu ilçede doğduk, bu ilçenin sokaklarında koşuşturduk, büyüdük ve bu ilçede yaşıyoruz. Cenab-ı  ALLAH’ın bizlere yüklediği vazife ve sorumluluktan hareketle insanın  annesine,  babasına,  aile efradına, çocuklarına belirli vazifeleri olduğu gibi yaşadığı ilçeye, yaşadığı ülkeye sorumlulukları vardır. İşte bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için bu vazifeye talip olduk” ifadelerine yer verdi.


Bir çok Projemiz var!

Bugüne kadar, talip olduğu her işi başardığını anlatan Şeker,”Başaramayacağım işe talip olmadım. Birçok projem var. Kurşunluyu sokak, sokak  hane,hane bilen bir kardeşiniz olarak ,özellikle içme suyu, yapılaşma, gençlik ve kültür merkezi, çocuk parkları, sosyal tesisler, yayla ve arazi yolları, mesire yerleri, mezbaha,  ilçemizin giriş çıkışı gibi problemlerin üstesinden gelmek için var  gücümüzle çalışacağız” dedi.



İlçeyi ortak akıl ile yöneteceğiz!

İlçeyi ekip ruhu, halk meclisleri ve ortak akıl ile yöneteceklerini vurgulayan Şeker, Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle, Kurşunlumuza yakışan, en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız ilçemiz tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımızın akı ile bu işin üstesinden geleceğimize inancım tamdır” dedi.


’Kimsesizlerin kimi olmak için adayım’

Şeker “Hesap soran değil hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlçemizin problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmuş olduğumu göstermek için, örnek alan değil, örnek alınan, bir Kurşunlu için adayım. Kimsesizlerin kimi olmak için adayım. Halkımız her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız” dedi.




Hayallerini gerçekleştirmeye davet etti!

Düşünce ve hayallerini birlikte gerçekleştirmeye katılımcıları davet eden Şeker, “Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağınız olmak için AK Parti Kurşunlu belediye başkanlığı için huzurunuzdayım. Kurşunlu AK Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz. Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde inançla, azim ve kararlılıkla çalışarak, yüzde yüz zafere ulaşacağız” dedi.


Ruhi Şeker daha sonra resmi başvurusunu konvoy eşliğinde gelerek İlçe Başkanı İsmail Tepeçam’a kalabalık bir topluluk önünde sundu.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 00:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA KARAOĞLANOĞLU
MUSTAFA KARAOĞLANOĞLU - 11 yıl Önce

hayırlara vesile olmasını diliyorum. kurşunlu için güzel bir haber.

Hatice Topal
Hatice Topal - 11 yıl Önce

Ruhi Bey, sizi bu hayirli adiminizla tebrik ediyorum. Kurşunlumuz çok özel ve değerli bir ilçemiz Allah yolunuzu açık etsin.

zeydan
zeydan - 11 yıl Önce

sayın "yakında öğrenirsin şekerim";bir insanın kendi memleketine yapacağı en büyük kötülük hiç birşey yapmaması olsa gerek.ben her sene kurşunluya yani memleketime geliyorum. her geldiğimde biraz daha gerilemiş görüyorum.bence memleketini bu halde görüpte vicdan azabı duymayanlar, elini taşın altına koymayanlar, hatta elini taşın altına koyanlara köstek olanlar en büyük kötülüğü yapanlardır....

serdar demirci
serdar demirci - 11 yıl Önce

basarilar dilerim ruhi abi,ben sadik kartalin yegeni

Kadir EKİNCİ
Kadir EKİNCİ - 11 yıl Önce

Geç kalınmış bir karar.Bugüne kadar Kurşunlu patinaj yaptı.İyi bir ekip kurarak başaracağınıza inancım tamdır.Göç veren bir şehirden hızla modernleşerek büyüyen Viranşehir için niyetiniz hayır akibetiniz hayır olsun..

Kadir Ekinci
Kadir Ekinci - 11 yıl Önce

ruhi bey;mutlaka aday olmalısınız.kurşunlu köye dönmüş.bunda sizin vebaliniz var.bim mağaza açıyor.esnafın neşesini kaçırıyor.ankara'nın dibinde e5 in üzerinde geri kalmışlığı kıracağınıza inanıyorum.

Salih Koca
Salih Koca - 11 yıl Önce

Atkaracalar'ın bile gerisinde kalan Kurşunlunun kazanacağını düşünüyorum, Ruhi Şeker ile Kurşunlu kaybettiği yıllarını kazanacaktır,Rabbim yar ve yardımcısı olsun

Tugana
Tugana - 11 yıl Önce

yaklaşık 16 yıldır kurşunluya yılda 3-4 kez gelmekteyim. i̇şim dolayısıyla 60 a yakın il ve ilçelerini sürekli geziyorum. sevgili kurşunlu halkına esasen şunu sormak lazım. 16 yıldır 3 binanın ön cephe kaplaması dışında benim göremediğim bir değişiklik oldu mu acaba kurşunluda? i̇çme suyu meselesi esasen ağır cezada görülmesi gereken bir konu. bile bile vatandaşa kanalizasyon karışan suyun içtirilmesi hem bölge kamu yönetimini (çankırı), hemde kurşunlu yerel yönetimini ilgilendiren bir konu. asf


SIRADAKİ HABER