banner198

Ruhi Şeker'den basın açıklaması!

Ruhi Şeker'den basın açıklaması!

Ruhi Şeker'den basın açıklaması!
banner145
Bağrında doğup büyüdüğüm güzel ilçemin kadirşinas insanlarına hizmet etme aşkı ve görevi ile çıkmış olduğum yolda, Ak Partimiz tarafından Kurşunlu Belediye Başkan Adayı olarak Şakir Kaymak kardeşimiz gösterilmiştir.


AK Parti Kurşunlu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığım süreci boyunca şahsıma desteklerini esirgemeyen Kurşunlu ilçe teşkilatımızın her kademede ki değerli mensupları, STK’lar, siyaset ve iş dünyasından arkadaşlarıma, partili partisiz bütün hemşerilerime, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz beye, İl Başkanı Sayın Salim Çivitçioğlu’na ve her daim yanımda olan aileme en içten duygularımla teşekkür ediyorum.


Ülkemizde ve ilçemizde yaşanan siyasi oyunların bertaraf edilmesi için Şakir Kaymak kardeşimizin yanında olacağımın bilinmesini istiyor, Şakir Kaymak kardeşimizin adaylığının memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 01:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 10 yıl Önce

sayın ruhi şeker kardeşimize, çok yakışan bir açıklama olmuş. şekerler ve kurşunlu birbiri ile özdeşleşmiştir. şekerlerin tesislerine misafir olanlar, onların yakın dostluğunu ve sıcaklığını görürler. sayın ruhi şeker kardeşimiz de; kurşunluya hizmet etmek amacı ile yola çıkmış, ancak adaylık başka bir genç arkadaşımıza nasip olmuştur. ruhi bey için, belki böylesi hayırlı olmuştur. tüm şekerler ailesine sevgi ve iyi dileklerimi iletiyorum. emekli il milli eğitim müdürü.

Kurtuluş Demirci 2
Kurtuluş Demirci 2 - 10 yıl Önce

kendisi başarısızken sana bahane uyduranları yine büyüklük göstererek sinene çektin biliyorum. ama elbet ortaya çıkacak. i̇stedikleri olmuyor diyerek sertleşen üslubuyla ak parti yöneticilerine küfür savuran yorumları okudum. haber18'de gördüğüm fotoğraf karesinde orada toplananların çoğunun daha partiye ilk kez giren kişilerle düne kadar mhp diye bağıranları ibret ve şaşırarak izledim.

Kurtuluş Demirci 1
Kurtuluş Demirci 1 - 10 yıl Önce

üzülme ruhi başkan, büyüklüğünüzü bir kez daha gösterdin. sana yapılan haksızlık başkasına yapılsa o partide durmayı bırak kapısından geçmezdi. siz bu davanın hep zor anlarında sancaktarlığını yaptınız. "şekerler kazanamaz" diyenler milli görüş partileri kapatılıp kapısına kilit vurulduğunda, parti binasının olduğu o sokaktan dahi geçmekten korkarken adam yokluğunda kazanamayacağınızı bildiğiniz halde davanız için aday çıktınız kendinizi feda ettiniz. şimdi seni sırtından vuran arkadaşları,

Kurtuluş Demirci 3
Kurtuluş Demirci 3 - 10 yıl Önce

kapısından yeni girip hiç bir emekleri olmadan istediklerini almanın parti teşkilatını ele geçirmenin, dayanılmaz hafifliği ile gülüyorlardı. ayak oyunları yapanlara karşı mert duruşunla yeniden dava adamlığını siyaseti çıkar kapısı sananlara ders niteliğinde öğrettiniz. emin olun siz kaybetmediniz onlar kaybetti.

kurşunlu sevdalısı
kurşunlu sevdalısı - 10 yıl Önce

ruhi bey,her sene aynı senaryo uygulandığı hade sen bunun farkına varamıyorsun.her sene aday adayı ol,en şanslı aday ol ama son anda üzerin çizilsin.varmı böyle bir şey.ondan sonrada kendi elini değil başkasının elini kaldırmak zorunda kalıyorsun.demekki dürüst olmak yetmiyor farklı meziyetlerin olmalı .mesela şakir kaymak gibi.

Necat
Necat - 10 yıl Önce

bu şekerlerin yüzü ne zaman gülecek yaw..bir sonraki dönem için aday adaylığına şimdiden hazırlanın şekerler :))

SIRADAKİ HABER