banner198

Silahsız Seçim Çalışmalarına Başladı

Mehmet Silahsız, Çankırı’nın ticari mantıkla yönetilmeye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Karı, zararı iyi bilen bir belediye başkanına ihtiyaç var” dedi.

Silahsız Seçim Çalışmalarına Başladı
banner145

Seçim çalışmalarının startını veren Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Silahsız,Çankırı’nın ticari mantıkla yönetilmeye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Karı, zararı iyi bilen bir belediye başkanına ihtiyaç var” dedi.

 

Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Silahsız, seçim gezileri kapsamında STK ve esnafları gezerek destek istedi.  Mart 2014’e yapılacak yerel seçimlerin ülke açısından önemli olduğunun altını çizen Silahsız, Çankırı’yı iktidar nimetlerinden mahrum bırakmamak gerektiğini kaydetti.

 

Halkı mutlu etmenin yolunun, birlik, beraberlik ve samimiyetten geçtiğini ifade eden Silahsız, siyasi ayrım yapmadan toplumun her kesimine aynı mesafede duracaklarını kaydetti.

 

Çankırı’da uzun yıllar ticaret yaptığını belirten Silahsız,  “Belediyecilik gerçekten zor bir iştir ve ticari mantıkla yönetilmesi gerekir. Çankırı’nın karı, zararı iyi bilen bir belediye başkanına ihtiyacı var. Ayrıca yaptığım gezilerde halkın tüm kesiminin sorunlarının ortak olduğunu gördüm. Altyapı, yol, otopark gibi belli başlı sorunlar var ve bunlar çok basit çözülebilecek meseleler. Biz inşaat işi ile de uğraştığımız için bu sorunları kolaylıkla halledebileceğimize inanıyoruz. Bu anlamda ziyaretlerimizde halktan olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizi gerçekten çok mutlu ediyor” diye konuştu.

 

Halkın teveccühü ile belediye başkanı seçildiğinde hesap verebilir bir yönetim anlayışı uygulamaya koyacaklarını anlatan Silahsız, yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

 

Seçim çalışmalarında Silahsız’a hanımı eşlik ederken, Silahsız her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğunu vurguladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 16:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
KAR= YİNE KAR
KAR= YİNE KAR - 10 yıl Önce

karı zararı bilmek gerekir derken syn irfan dinç in bunlardan bi haber olduğunu kasd ettiniz sanirim tşk ler

SIRADAKİ HABER