banner198

Soluğu Çankırı’da aldı gençlerle…

Gençlerle bir araya gelen Şahin, “Çankırı’nın marka şehir olması lazım. Hepimizin güçlü, müreffeh bir Türkiye’nin inşasında üzerimize düşen görevi yapmamız gerekiyor.” dedi.

Soluğu Çankırı’da aldı gençlerle…
banner145
 Gençlerle bir araya gelen Şahin, “Çankırı’nın marka şehir olması lazım. Hepimizin güçlü, müreffeh bir Türkiye’nin inşasında üzerimize düşen görevi yapmamız gerekiyor.” dedi.

 

Yoğun meclis gündemi ve televizyon programlarındaki performansı ile son günlerde kamuoyunda en çok konuşulan isimlerin başında gelen Çankırı Milletvekili İdris Şahin, meclis çalışmalarına verilen kısa arayı fırsat bilerek Pazar günü Çankırı’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.


-Siyasette marka isimleri belirli yerlere taşımanız lazım!”-

Şahinler çay bahçesinde gençlerle bir araya gelen Şahin, “Türkiye’nin Dünya da gıpta ile baktığı bir ülke haline geldiğini ifade etti. Şahin, “Ülkemizi son 13 yılda farklı bir noktaya getirdiysek, Çankırı’yı da el birliği ile o noktaya getirmek, markalar oluşturmak zorundayız. Sadece tuzu, buzu, kayağı ile değil; Çankırı da ürettiğimiz ürünlerle Dünya da nam salacak pozisyona gelmemiz lazım. Bu siyaset içinde geçerlidir. Siyasette marka isimleri belirli yerlere taşımanız lazım!” ifadelerini kullandı.



-Gelişmiş Çankırı’yı inşa ediyoruz-

Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Şahin, “İnsanlarının rahat ve huzur içerisinde yaşabileceği bambaşka gelişmiş Çankırı’yı inşa ediyoruz. İnşa etmeye de devam edeceğiz. Her şey asla ve asla siyaset değildir. Siyaset gelip geçer ama kalıcı birliktelikler bir birinize olan desteğiniz devam ettiği müddetçe, sizler bu ülkenin geleceğinde var olacak kardeşlerimizsiniz. Bu ülkeyi atalarımızın bir mirası görmeyeceğiz, genç nesillerimizin bir emaneti olarak göreceğiz ve gençlerimiz için öyle güzel bir memleket inşa edeceğiz ki, onların var olan emanetini en güzel şekli ile geleceğe taşıyacağız. “dedi.


-Üzerimize düşen görevi yapmamız gerekiyor-

Büyük milletlerin ve toplumların, geleneklerini gelecek kuşaklara aktardığı ölçüde büyük olabildiğini anlatan Şahin, “ Bugün Almanya ve Japonya’ya bakın 2. Dünya savaşı sonrası kısa süre içerisinde Dünya’nın en büyük medeniyetleri olarak karşımıza çıkabiliyorlarsa, incelediğinizde şunu göreceksiniz. Almanlar 2. Dünya savaşında yerle bir olan ülkelerini imar ve ihya ederken önce kiliselerini, sonra tiyatro salonlarını imar etmişler. Çünkü önce inanç ve morali sağladıktan sonra o memleket için o gelecek çok güzel oluyor. O yüzden sizlerde yaren kültürünü, ailenizden almış olduğumuz örf ve ananenizi gelecek kuşaklara taşımalısınız. Bunu yaparken şuurlu Müslümanlar ve şuurlu bir Türk genci olarak hepimizin güçlü, müreffeh bir Türkiye’nin inşasında üzerimize düşen görevi yapmamız gerekiyor” şeklide konuştu.



- O muhteşem gençlik şu an karşımda-

Yeni Türkiye’nin inşasında gençlere önemli görevler düştüğünü vurgulayan Şahin, “Osmanlının küllenen mirası üzerinde inkişaf bulan ve bir kor haline gelen Türkiye Cumhuriyetini, yeni Türkiye’nin inşasında 2023 - 2053 - 2071 vizyonuna taşıyacak muhteşem bir gençliği ortaya çıkartmak gerekiyor ve işte o muhteşem gençlik şu an karşımda duruyor.” dedi.

Şahin daha sonra gençlerden gelen soruları yanıtladı.    







Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 07:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
leon officer
leon officer - 9 yıl Önce

çankırının gururu

karapazarlı
karapazarlı - 9 yıl Önce

başka gururlanacak birini bulamadınmı ne vermiş çankırıya

SIRADAKİ HABER