banner198

Yakup Karaman aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Karaman, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yakup Karaman aday adaylığını açıkladı
banner145

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Karaman, Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanlığı’na gelen İşadamı Yakup Karaman, İl Başkanı Celal Kaman’a başvuru dilekçesini teslim etti. Amacının doğduğu topraklara hizmet etmek olduğunu anlatan Karaman, Başkent Ankara’da yürüttüğü ticari faaliyetlerden kalan zamanının tamamını Çankırı’da harcadığını kaydetti.

Yapraklı Güreş Ağalığı’nın yanında birçok STK ve oluşuma da destek verdiğini ifade eden Karaman, edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerini Çankırı için kullanmak istediğini vurguladı.

Çankırı Bürokratlar, Kamu Çalışanları ve İşadamları Derneği’nde de başkan yardımcılığı görevini halen aktif olarak devam ettirdiğini dile getiren Karaman, Çankırı adı geçen her noktada olduğunu sözlerine ekledi.

İl Başkanı Celal Kaman da Karaman’a başarı temennilerini iletirken, “Ben de Yapraklılıyım sen de Yapraklılısın. Bu anlamda maça 1-0 önde başlıyorsun, ayrıca referansına da Celal Kaman yazmışsın 2-0 oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Karaman'a açıklamasında Yapraklı Belediye Başkanı Ali Hasekioğlu ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş destek verdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat
Sedat - 5 yıl Önce

Yakup beyin öğrenim durumuyla ilgili nedense bir bilgi yazılmamış?

Sero
Sero - 5 yıl Önce

Arkadaş, haberin içeriğini okumaya gerek yok. Fotoğraflarda neyin ne olduğu belli seçilirse ne olacağı belli, kimlere hizmet edeceği belli... Çankırıyı daha da geri götürmeyin.....

Ahmet Türk
Ahmet Türk - 5 yıl Önce

Yakup bey Genel Merkezde mi gorevlisin?
Yoksa Ankara ilde yedek yönetim kurulu üyesi misin?
Lafla peynir gemisi yürümez Aslan Parçası.

Esma Nalbantoğlu
Esma Nalbantoğlu - 3 yıl Önce

Bu Yakup beyi hiç görmedim hiç tanımam ama onun yüzünden senelerdir telefon tacizine maruz kaldım ... Bu beyefendi Ankara'nın bilmediğim bir semtinde emlakçılık yapıyormuş bastırdığı kart vizitlere benim telefonumu yazmışlar önceleri basit matbaacı hatası dedim ve üzerinde durmadım ama telefon eden şahısların söylemleri değişti o herif yanında niye telefona vermiyorsun diye hakaretler başladı bu beyefendinin telefonunu tespit edip aradım rica ettim durumdan muzdarip olduğumu anlattım ve bu beyefendi telefonu yüzüme kapadı . Bir çok arayanın arasında bir hanımefendi denk gelince bütün içimi burada olduğu gibi ona döktüm meğer hanım Akp nin üst kademelerinde görevliymiş çok üzüldüğünü söyleyip ilgileneceğini söyledi ve gerçektende telefonlar kesildi ama bu seferde her gittiği dernek seminer toplantıya benim telefonumu kaydettiriyordu bunu gelen mesajlardan anladım . Akp nin bilgisayarına bile kaydettirmiş numaramı devamlı toplantı ve etkinliklerle ilgili mesaj geliyordu bir gece saat 03 te telefonun sesine uyandım telefonun ucundaki adam başsağlığı diliyordu uyku sersemi anlayamadım ama bir yenge lafı duyunca kendime geldim ve yanlış telefon olduğunu ve birde üstelik Yakup Karaman'ın tacizi olduğunu anladım ... Diyeceksiniz ki niye şimdi yine bu sefer ricacılar başladı Yakup bey iş bitirici olmuş tabi yine ucu bana dokunuyor da ondan buraya paylaştım gazete yorumunda paylaşılamadığı için .Bu telefonların mesajların son bulmasını diliyorum

SIRADAKİ HABER