banner198

İşte Fatih Terim'in gönderilme nedeni!

Sarı kırmızılı kulüp, resmi internet sitesi aracılığıyla şok kararın nedenlerini açıkladı.

İşte Fatih Terim'in gönderilme nedeni!
banner145

 Sarı kırmızılı kulüp, resmi internet sitesi aracılığıyla şok kararın nedenlerini açıkladı.

İşte  sarı   kırmızılı  kulübün resmi  internet  sitesinden yapılan açıklama:

"Son  günlerde   Profesyonel   Futbol  Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray   Sportif  A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim  hissedarı   olan   Galatasaray Spor  Kulübü Derneği  Yönetim  Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek  değerlendirilmiştir . Yönetim  Kurullarımızın sözleşmesini iki  yıl  uzatma kararı almasına cevaben  Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'in kendisine yapılan  yeni  sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması  Yönetim Kurulumuza   yeni  çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray'ın tüm  sportif  başarılarının temelinde yer alan  Galatasaray değerlerine  zarar verecek aşamaya gelmiştir.  Yönetim Kurulumuz  her şeyden önce bu değerlerin  korunması ve  gelecek  kuşaklara aktarılması sorumluluğu  altındadır . Galatasaray'ın tarihsel süreçte oluşmuş  yönetim  şekli gerek  kurum  içi hiyerarşi  bakımından  gerekse  görev , sorumluluk ve yetkilerin  dağıtımı   bakımından  kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarak  camiamızın  daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim  Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim'in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim'e Kulübümüze verdiği  hizmetlerinden  ötürü teşekkür eder, Milli Takım'ın başında  devam edeceği  kariyerinde elde edeceği başarıların tüm  camiamızı  gururlandıracağının bilinmesini isteriz."

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 03:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER