banner198

Nazime teyze 92 yaşında hayatında ilk defa maç izledi

Kurşunlu'nun en yaşlı taraftarı Nazime teyze 92 yaşında hayatında ilk kez maç izledi. Belkide spor tarihine geçti

Nazime teyze 92 yaşında hayatında ilk defa maç izledi
banner145

Çankırı Atatürk Stadı’nda 1074 Çankırıspor ile Kurşunlu Belediyespor arasında  Spor TOTO Bölgesel amatör ligde oynanan play aut baraj mücadelesinde tribünde karşılaşmayı izleyen 92 yaşındaki Nazime teyze herkesin  ilgi odağı oldu. Nazime teyzenin hayatında ilk defa tribünde bir futbol maçı izlemek üzere Bayburt'tan Çankırı'ya geldiği öğrenildi.

 

Çankırı'da 1074 Çankırıspor ile Kurşunlu Belediyespor karşılamasını seyretmeye gelenler statlarda pekte alışık olmadığı bir durum ile karşılaştı. Kurşunlu Belediye Spor Kulüp Bakanı Zekeriya Kahraman'ın 92 yaşındaki annesi Nazime Kahraman, Kurşunlu Belediyespor takımı oyuncuları ve oğluna destek vermek üzere Bayburt'tan gelerek tribünde karşılaşmayı izleyen seyirciler arasında yer aldı.

 

Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Kahraman , "Şimdi orada annem, kardeşlerim, kızım, gelinlerim, torunlarım İstanbul, Çorum ve Bayburt'tan karşılaşmayı izlemek üzere geldiler. Hepsi bir heyecanla galip gelmemizi arzu ettiler, ama nasip böyleymiş. Onların bizi tribünden desteklemeleri, yanımda olmaları beni ziyadesi ile mutlu etti." şeklinde konuştu.  

 

Nazime teyzenin hayatında ilk defa bir maça gittiğini aktaran Zekeriya Kahraman, "Hatta annemi maça götürmek istememişler, o ısrarla gelmek istemiş" dedi.  Kahraman, karşılaşma sonrası annesinin kendisine "Hiç olmazsa berabere kalsaydınız,  yenilmeseydiniz bari, ne biçim takım kurmuşsun" şeklinde azarladığını aktardı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asım serbes
Asım serbes - 6 yıl Önce

Helalin var hacı nenem bravu

SIRADAKİ HABER

banner304