banner306
banner198

Vali Özcan, Çankırıspor camiasıyla bir araya geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çankırıspor yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcular, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Vali Özcan, Çankırıspor camiasıyla bir araya geldi
banner145
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çankırıspor yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcular, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.


Vali Özcan, Çankırı Yaran Evi'nde verilen yemekten önce yaptığı konuşmada, Çankırıspor camiasıyla bir arada olmanın mutluğunu yaşadığını belirterek, davetine icabet eden yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolculara teşekkür etti.

Çankırıspor'un kentin tanıtımına katkı sağlayan önemli bir unsur olduğuna değinen Vali Özcan, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda gerek Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükselmeniz gerekse ligde alınan galibiyet bizleri oldukça mutlu etti. Çankırı halkı sizden iyi sonuçlar bekliyor. Futbolda istikrar çok önemli. Çankırı'yı tanıtmak için, Çankırıspor bir şans. Soyunma odalarında kullanılan malzemeler ile süper lig ayarında sizlere hizmet sağladık. Çankırıspor'a hizmetlerimiz devam edecektir. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali de futbolcular ve teknik heyetle Vali Özcan'ın davetine icabet ettiklerini belirterek, “Sayın Valim her fırsatta bizleri onore ederek sadece Çankırıspor'a değil, Türk futboluna duyduğu bir ilginin göstergesi olarak spora hizmette öncülük yapmıştır. Bunun en güzel göstergesi de süper lig ayarında soyunma odalarına yapmış olduğu hizmettir. Ayrıca bugün bizim için önemli bir gün. Bugün Çankırıspor Kulübümüze yeni bir otobüs kazandırdık. İnşallah bizleri kazasız belasız güzel galibiyet ve şampiyonluğa taşır" ifadesini kullandı.

 


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 11:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
necla
necla - 10 yıl Önce

çankırısporun bugüne değim çankırıya hangi tanıtım katkısı olmuş acep?

Atila Haydar
Atila Haydar - 10 yıl Önce

Çankırı gururuzdur...başarılar.

SIRADAKİ HABER

banner304