banner306
banner198

AK Parti eski Milletvekili Şahin'e şaşırtan gözaltı kararı!

Çankırı AK Parti Eski Milletvekili Avukat İdris Şahin Gözaltına Alındı

AK Parti eski Milletvekili Şahin'e şaşırtan  gözaltı kararı!
banner145

17-25 Aralık’tan bu yana AKP'yi savunmak için adeta televizyonlarda mesai harcayan TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan vekili Avukat İdris Şahin, FETÖ/PDY soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

7 Şubat MİT krizinden sonra ‘"MİT yasa tasarısını’ hazırlayan ekibin içinde yer alan Şahin, 17-25 Aralık sürecinde televizyon televizyon gezip FETÖ hakkında çıkıp konuşan az sayıdaki AK Partili siyasetçilerden birisiydi. Kamuoyunda uzun süredir Şahin'in  gözaltına alınması için uğraşan bazı grupların girişimlerinin olduğu kouşuluyordu. Şahin'in hakkında verilen gözaltı kararı, bu şer gruplarının yargıyı asılsız bilgi kirliliği ile etkileyerek siyasi komplo kurduğu  iddialarını güçlendirmiş oldu.


Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında Ankara'da sabah saat 07.00'de Av. İdris Şahin'in evine gelen polisler burada yaptıkları arama sonrası Çankaya - Cinnah Caddesindeki ofisinde arama yaptılar.


- Şahin Talep Etti “Beysukent’teki Ofisi de arayın-

Cinnah caddesinde arama yapıldığı sırada Beysukent’te yeni bir ofis açtığını belirten Şahin, arama kararı olmamasına rağmen Polislere o ofisin varlığından bahsederek Beysukentte de arama yapılmasını istedi. Şahin’in talebi üzerine yeni ofis içinde arama kararı çıkartıldıği ancak suana kadar herhangi bir arama yapilmadigi öğrenildi.


-Çankırı’da hukuk bürosunda arama yapılmadan dönüldü -

Öte yandan, Cumhuriyet Savcılığının Çankırı Barosu gözetiminde eski milletvekili Av. İdris Şahin'in  Çankırı'daki 'Şahinler Hukuk Bürosu'na ait oldugu bilinen büroya da arama kararı çıkartıldı. Ancak Sahin'in iki ay oönce büroyu boşaltarak ayrıldığı adinin Karatekin Hukuk Bürosu olarak değistiği, bu nedenle polisin büroda arama yapmadan tutanak tutup ayrıldığı öğrenildi.


Aramaların ardından Şahin, akşam saatlerinde  soruşturmanın yapıldığı Çankırı’ya getirilerek Yapraklı yolunda bulunan emniyet ek Hizmet binasında gözaltına alındı. 

Operasyon kapsamında bazı iş adamlarının evinde ve iş yerinde arama yapıldığı öğrenildi. 

Başbakanın canını sıkan fotoğraf

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakki millet
hakki millet - 8 yıl Önce

millet seninle sayin vekilim, kim
ne derse desin inadina idris sahin inadina adalet inadina vatan. sana iftira atanlari kiniyoruz. vicdani insafi vede akli olan herkesin sizin gibi insanlarin yaninda durmasi gerek nedenmi?!!! cunki aynasi istir kisinin baksinlar tweetlerinize, yazdiklariniza tv röportajlariniza farkiniz dürüstlügünuz yalaka olmayisiniz... Allah yardimciniz olsun

Haksizlik
Haksizlik - 8 yıl Önce

Şayin vekilim idris sahine yapilan bu olay fetoculerin TSK yaptiklariyla ayni balyoz davasindan iceri alinanlarla ayni birileri vekilime iyi oyun oynamis

SIRADAKİ HABER

banner304