banner198

Çankırı Belediye başkanı istifa etti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Çankırı Belediye başkanı istifa etti
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

 

14 yıldan bu yana Çankırı Belediye Başkanlığı görevini yürüten İrfan Dinç, Belediye fuaye alanında açıklama yaptı.  İrfan Dinç, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Çankırı Milletvekilliği aday adaylığı için belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Dinç'in açıklamasına belediye çalışanları ve bazı meclis üyeleri katıldı. Dinç, istifasının ardından adaylık başvurusunda bulunmak üzere Ak Parti İl Başkanlığına müracatını yapmak üzere hareket etti.

 

- Baş döndüren trafik böyle gelişti -

Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'in İrfan Dinç'in istifa edeceğini dün akşam saatlerinde twitter hesabından duyurmasının ardından baş döndüren gelişmelerin perde arkasına haber merkezimiz ulaştı. Hafta başından itibaren Ak Parti Genel Merkezinde temaslarda bulunan Dinç, aday adaylığı için üst düzet kurmaylar nezdinde nabız yokladı. Üç dönemini tamamlayan ve aday olmak için istifa izni isteyen bütün belediye başkanlarının listesi  kamu görevlilerinin istifa etmesine bir gün kala  Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne konuldu. Erdoğan'ın istifa etmelerine ışık yaktığı isimlere akşam saatlerinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya tarafından istifa edebilecekleri yönünde telefonla bilgi verildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 02:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevket sayar
Şevket sayar - 6 yıl Önce

Çok güzel Çankırı ya ne yaptı yolları bile yapamadı

SIRADAKİ HABER

banner304