banner198

Çankırıspor küme düştü!...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta puan cetvelinin son sırasına demirleyen Çankırspor sezonun bitimine bir hafta kala Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı mağlubiyetle ligden düşmesi kesinleşti.

Çankırıspor küme düştü!...
banner145
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta puan cetvelinin son sırasına demirleyen Çankırspor sezonun bitimine bir hafta kala Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı mağlubiyetle ligden düşmesi kesinleşti.

 

Ligde istikrarsız bir dönem geçiren ve ikinci yarıda 18. sıradaki yerini koruyan Çankırıspor Atatürk stadının tadilata girmesi nedeni ile İstanbul Sarıyer Ziya Öniş stadında ligde kalma mücadelesi veren bir diğer takım Tarsus İdman Yurdu ile karşlı karşıya geldi. İlk yarıda 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Çankısıpor rakip takımın iki golüne engele olamayınca müsabakadan yenik 2-1 lik sonuçla yenik ayrıldı.


Müsabaak sonrası maçı izlemeye gelen gurbetteki Çankırılılar Karaali'ye tepki gösterdi. 


Bu sonuçla ligden düşmesi kesinleşen Çankırıspor 2. lige veda etti. 2. ligin bir diğer karşılaşmasında Aydınspor 1923’le kendi evinde 1-1’lik skorla berabere kalan Gaziosmanpaşa spor da ligden düşmesi kesinleşen bir diğer takım oldu.

 

Çankısırporun ligden düşmesinin ardından özellikle sosyal medya kullanıcıları kulüp yönetimi ve Hakan Yılmaz’ı yerden yere vuran yorumlarda bulundu.


Başta taraftar olmak üzere spor camiasıyla sorunlar yaşayan Çankırıspor yönetiminin sezon boyunca akıl almaz şekilde yürüttüğü gerilim politikası  ve kulüp yönetiminde sergilediği kişisel tavırlar takımın ligden düşmesinde etkili oldu. Sezon arasında Antalya kampında kazan kaldıran, verilen sözlerin tutulmamasına isyan eden ve Hakan Yılmaz’ın yeniden takımın başına getirilmesine isyan eden futbolcular toplu şekilde kampı terk etmiş ve bu kaçınılmaz sonun başlangıcı olmuştu.

 

Takımın ligden düşmesinin ardından Kulüp yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken nasıl bir yol haritası izleneceği merak konusu oldu.

 

Stat: Yusuf Ziya Öniş

Hakemler: Ali Zağlı, Tandoğan Uysal, Ahmet Yakarca

Çankırıspor: Okan, Nuri (Dk. 72 Ozan), Ulaş Ali, Bünyamin, Azmi, Emrah Akşit, Murat, Yasin (Dk. 86 Serdar), Koray (Dk. 80 Temel), Korhan, Emrah Akar

Tarsus İdmanyurdu: Taylan, Serkan, Turan, Ünal (Dk. 46 Ömer), Şenol (Dk. 66 Muhittin), Hakan Vural Koçaslan, Alper (Dk. 46 Samed Ali Kaya), Necati, Tarık, Taner, Koray

Goller: Dk. 27 Murat (Çankırıspor), Dk. 69 Taner, Dk. 86 Samed Ali (Tarsus İdmanyurdu)

Kırmızı kartlar: Dk. 61 Hakan Vural Koçaslan, Dk. 79 Serkan (Tarsus İdmanyurdu), Dk. 81 Emrah Akar (Çankırıspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Ulaş Ali (Çankırıspor), Dk. 59 Şenol, Dk. 71 Muhittin, Dk. 90+3 Samed Ali (Tarsus İdmanyurdu)


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
çankırılı
çankırılı - 10 yıl Önce

çankırıspor kendisine yakışanı en güzel bir şekilde yapmıştır.. 18. sırada bitirerek plakamızı gururla taşıdığı için teşekkür ederiz..

AHMET
AHMET - 10 yıl Önce

hahaha :d süpersi̇n yaa :ds,

SIRADAKİ HABER