Kategoriler

Çankırı Postası

Zam gelmeden gübre alamayan Çiftçi isyan etti! En büyük stokçu Tarım Kredi Kooperatifi

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Hayri Kayabaşı adlı çiftçi, Kurşunlu Tarım Kredi Kooperatifinin stokçuluk yaptığını belirterek ihbarda bulunduğunu belirtti.

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Hayri Kayabaşı adlı çiftçi, Kurşunlu Tarım Kredi Kooperatifinin stokçuluk yaptığını belirterek ihbarda bulunduğunu belirtti.

Ülkemizde önemli tüketim kalemlerine gelen zam artışı, üreticilere de yansıdı. Kurşunlu’da çifti Hayri Kayabaşı, geçtiğimiz hafta Pazartesi, Salı,  Çarşamba günü gittiği kredi kooperatifinden gübre alamadan döndü. Tepkisini sosyal medya hesabında dile getiren Kayabaşı,  kooperatif depolarında olmasına rağmen çeşitli bahanelerle gübre satın alamadığını söyledi.

Perşembe günü gelen zamla birlikte 410 TL olan gübre, Suma sabahı 490 TL zamlı fiyatla satışa çıktı.

Kurşunlu Tarım Kredi Kooperatifinde Pazartesi, Salı, Çarşamba gübre satışını çeşitli bahanelerle yapmadılar. Stokta bulunan gübreye Perşembe zammı yapıştırdılar.

Cumhurbaşkanımız “stokçuları ihbar edin” dedi. İhbar ediyorum. En büyük stokçu Tarım Kredi Kooperatifi depoları tıka basa gübre dolu depoya inen mala eskiden zam yapılmazdı.

Cumhurbaşkanının emrine istinaden gerekli birimlerin görevi devralmasını bekliyoruz.

Yorumlar

Ahmet Pınar 2 Yıl Önce

Sözüm ona köylünün biri çıkıyor iftira atıyor ve sizde anlamadan dinlemeden buraya haber diye koyuyorsunuz kardeşim... Tarım kredi yarı devlet kuruluşu olan bir yerdir.. Şimdi merkez stok yapın diye emir verdi ilgili ilçe müdürlüğüne.. Aksine Devlet fırsatçıları bitirmek için TMO ve Tarım Krediyi devreye soktu.. O ilçedeki memurların maaşı sabit onlar stok yapsa onlara ne faydası var.. Biraz akıllı mantıklı olun.. Bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali...

Memura 2 Yıl Önce

Memur kardeş ne güzel kendi ağzınla itiraf edip devlet stokçu diyorsun. Haber sadece bu açıdan dahi güzel olmuş. Amacına ulaşmış.

Entel Köylü 2 Yıl Önce

Memur efendi! Alın teriyle üreten çiftçiye deli diyerekten hakaret ediyorsun. Haddini bil. ağzını topla...

hayri kayabasi 2 Yıl Önce

sayin ahmet pinar hodri meydan kursunlu tarim kiredi orda memur mudur bassinda madem iftira cumhuriyet savciligi 500 metre ilerde gidip iftira attigimi soyleyerek sikayetci olsunlar pazartesi gunune kadar bir sonuc cikmazsa ben savciliga gidip sikayetci olacam ahmet pinar asil sen bilip bilmeden konusma kendini laf ettim her lara deli gibi tas olma benim her soyledigim lafa sahidim var maset ben haksizim kooperatifin heryerinde kamara var mudur gerekli islemleri baslatsin bilmedigin islerin avukatligini yapma selam ve dua ile

hayri kayabasi 2 Yıl Önce

tarim kiredi ile savciligin arasi 500 metredir mudur bey gidip sikayetci olsun

Daha Fazla Haber
HAYAT
178 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
153 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
858 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
315 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
257 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1391 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
327 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?