Kategoriler

Çankırı Postası

Ekmeğini tuzdan çıkart!

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi proje ekibince hazırlanan Ekmeğini Tuzdan Çıkarmak isimli proje ikincilik ödülü aldı.

Dünya Bankası Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması kapsamında, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi proje ekibince hazırlanan ve Çankırı Turizm Derneği tarafından desteklenen “EKMEĞİNİ TUZDAN ÇIKARMAK“ isimli proje, 72 ilden katılan toplam 792 proje arasından sıyrılarak ikinci sırada ödül aldı.

 

792 farklı projenin katıldığı yarışmada ilk etapta ön elemeyi 80 proje geçti. Bu 80 projenin temsilcileri 20–22 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul’a davet edildiler. İstanbul’da projemizi temsil etmek üzere, proje grubumuz “Grup Tuz” adına Proje Yasal Temsilcisi Taner Kılıç ve Proje Koordinatörü Safiye Kılıç final programına katıldılar. İstanbul Bilgi Üniversitesi “Santral İstanbul” Kampüsü’nün bahçesinde açık alanda düzenlenen Gençlik Panayırı’nda projemizi daha iyi tanıtmak amacıyla bir stant kuruldu.

 

Dünya Bankası ve Türkiye’nin kalkınmasına öncülük yapan kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticilerinin yer aldığı, 22 kişilik yarışma jürisine yapılan sunum sonucu projemiz ödül almaya layık bulunmuştur. Dünya Bankası tarafından projenin uygulanması için 20.000 $’lık ödül verilecektir.

 

Başta Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau’nun ve diğer kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Sütlüce Kültür ve Kongre Merkezinde ödül töreni düzenlendi. Törende projeyi temsilen Taner Kılıç ve Safiye Kılıç ödüllerini TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
176 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
433 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
750 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
239 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1032 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
366 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
347 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1469 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!