SİYASET

AK Parti'nin Çankırı belediye ve il genel meclis üyesi aday listeleri burada!

Çankırı’da listelerin seçim kurullarına verilmesine 1 günden az bir süre kala AK Parti Mahalli İdareler Seçimlerinde yer alan isimlere Çankırı Postası Haber Merkezimiz ulaştı.

Abone Ol

Partilerin aday listelerin seçim kurullarına vermesine 1 günden az bir süre kala AK Parti Çankırı'da Mahalli İdareler Seçimlerinde yer alan isimlere Çankırı Postası Haber Merkezimiz ulaştı. İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi listelerinde sürpriz isimlerin yer aldığı görülüyor.

Çankırı İl Genel Meclisinde 3’ncü sıraya konulan Visali Kara’nın sıralamayı kabul etmediği ve listeden çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Çankırı İGM 2. sırasında yer alan Faruk Arslan ismi ise en çok tepkiyle karşılanan isim oldu. Belediye meclisi için İl yönetiminden istifa eden Ömer Karaman ve Ahmet Dinç'e de liste yer  verilmedi. İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık'ta liste dışı kaldı.

Çerkeş'te Hasan Sopacı'nın sağ kolu olarak bilinen, AK Partiye gençlik kollarından beri partisine her kademede hizmet eden Yasin Yazı isminin ilçe Başkanı Furkan Altuntaş'ın ısrarlı itirazları üzerine konulmadığı görüldü. Yine Ilgaz'da Mehmed Öztürk listesi delinmeden çalşacağı isimleri belirledi. Listelerde yer almak istemeyen isimlerin değişebileceğini ve bu bilgilerin kesin olsa bile halen resmiyet kazanmadığını da önemle vurgulamak istiyoruz.

Not: Çankırı Listesi Resmi Olarak Güncellenmiştir.