Kategoriler

Çankırı Postası

Müteahhit firma hafta sonu çalışmalara başlıyor...

650 dönüm üzerine gerçekleştirilecek organize sanayinin alt yapı ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çalışmalar 18 ayda tamamlanacak.

Çerkeş’te 650 dönüm alan üzerine oluşturulan Organize Sanayi bölgesinin alt yapı yatırım ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Ankara’da faaliyetini sürdüren ve bugüne kadar ülkemizde 4 organize sanayi bölgesinin alt yapısını yaparak teslim eden Gayem İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti.’nin aldığı ihale, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek yer teslimi ile start alacak.

 

Firma ortaklarından Selahattin Doğan’ın Çerkeş’e gelerek Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’la yaptığı görüşmeye Çankırı Postası olarak bizler de katıldık.

 

Tatil günü olmasına karşın Çerkeş Belediye Başkanlığının getirdiği sorumluluk anlayışı içerisinde mesaisini sürdüren Başkan Tarhan “Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen ihaleyi kazanan firmanın sorumlusu olan Selahattin Doğan beyle birkaç gün içerisinde gerçekleştireceğimiz yer teslimi konusunu görüştük. Arkadaşlarımıza her türlü kolaylığı göstererek Organize Sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi konusunda ne gerekiyorsa yapacağımızı söyledim. Tahsis edilen 650 dönüm arazi üzerinde Çerkeş’in geleceğini tayin edecek böylesi bir projenin bir an önce hayata geçmesi gerekiyor. Firma yetkilileri de işi 18 ay içerisinde teslim edeceklerini belirttiler. Bu proje Çerkeş’in içinde bulunduğu sarmaldan kurtulması yolunda önemli bir durak. Yeni teşvik yasaları çerçevesinde bölgemize önemli ölçüde yatırımcının gelme arzusu var. Bizler de bu işleri hızlandırmak ve kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

 

İŞİMİZ ORGANİZE SANAYİLERİ!

Gayem İnşaat firmasının sahibi İnşaat Mühendisi Selahattin Doğan gazetemize yaptığı açıklamada “İhale süreci tamamlandı. Kesin kabullü birlikte yer teslimi yapılacak. Sanıyorum hafta sonu biz çalışmalarımıza başlamış oluruz. Ülke genelinde bugüne kadar firma olarak 4 tane organize sanayi bölgesinin altyapı işlerini gerçekleştirdik. Çalışma süremiz 18 ay! Bu süre içerisinde işimizi yaparak teslim etme arzusundayız. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

 

İhalenin 7.5 milyon TL üzerinden açıldığı ve firmanın yüzde 72 kırım yaparak işi aldığı da edinilen bilgiler arasında.

 

Fotoğraf 1: İhaleyi kazanan firma sahibi İnş. Müh. Selahattin Doğan ve Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan.

Fotoğraf 2: Çalışmaların yapılacağı alan.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
GÜNDEM
200 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
476 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
854 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
241 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1073 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
376 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
349 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı