Kategoriler

Çankırı Postası

Gözyaşları sel oldu aktı…

Şarampole yuvarlanan aracın içinde bulunan Kurşunlulu üç genç sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Geçtiğimiz cuma günü içinde bulundukları aracın şarampole yuvarlanması sonrası hayatını kaybeden Bahattin Çopur(16), Cengizhan (16) ve Emre Sovukpınar(17) kardeşler sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hayatlarının baharında yaşama veda eden üç gençten biri olan Bahattin Çopur için cumartesi günü ilk cenaze töreni Kurşunlu Merkez Hacı Recep camiinde öğle namazı sonrası  yapıldı. Kalabalık bir cemaat topluluğunca kılınan cenaze namazı sonrası Kurşunlu aile kabristanında son yolculuğuna uğurlanan Bahattin Çopur’un elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yumması yaşlı genç herkesi gözyaşlarına boğdu.

Bahattin Çopur'un defnedilmesinin ardından ikinci cenaze töreni için araçlarla İğdir köyüne hareket eden vatandaşlar, köy meydanında musalla taşına konan iki kardeşin tabutu önünde saf tuttu. Burada kılınan cenaze namazı sonrası Cengizhan ve Emre kardeşler köy mezarlığında yan yana açılan mezarlara defnedildi.

Çankırı Postası olarak genç yaşta aramızdan ayrılan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile geride kalan yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz.

(Uyarı: Fotoğrafların haber siteleri tarafından izinsiz kullanılması halinde yasal haklarımızı kullanacağımızı hatırlatırız.)

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE! Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz //www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: keciyolu@mynet.com adresine yazabilirsiniz)

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ILGAZ
41 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
311 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
119 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
367 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
98 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
216 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
556 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1234 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!