Kategoriler

Çankırı Postası

Belediye Çocuk Korsundan 23 Nisan Konseri

Çankırı Belediyesi Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 23 Nisan 2010 Cuma günü akşamı bir konser verecek.

Çankırı Belediyesi Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 23 Nisan 2010 Cuma günü akşamı bir konser verecek.

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan konsere uzun süredir müzik öğretmeni Mehtap Meydaneri yönetiminde hazırlanan öğrenciler heyecanla konser saatini bekliyor.

 

2005 yılında oluşturulan ve her yıl yeni katılımcılar ile yenilenen Belediye Çocuk Korosu, bugüne kadar Çankırı’nın tanıtıldığı etkinlikler, özel günler ve özel programlarla çok sayıda konserler vermiş ve büyük beğeni kazanmıştı. 26 Temmuz 2005 tarihinde Çankırı’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da çocuk korosuna katılarak çocuklarla birlikte söyledikleri şarkıya eşlik etmişti. Belediye Çocuk Korosu katıldığı çeşitli yarışmalardan da ödüller almıştı.

 

Belediye Çocuk Korosu Cuma akşamı düzenlenecek 23 Nisan konseri çocuk şarkıları yanında güncel parçaları da seslendirecek.

 

18 Nisan 2010 Pazar gününden itibaren Çankırı Belediyesi’nce düzenlenen 23 Nisan etkinliklere bugüne kadar yaklaşık 3000 ilköğretim öğrencisi katılarak geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan örnekleri izleme ve kendilerine armağan edilen çocuk bayramının coşkusunu yaşama fırsatı buldu.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı göreve geldiğimiz günden itibaren daha farklı ve daha coşkulu kutlama için gayret sarfettiklerini belirterek “Belediyemizin imkanları ölçüsünde resmi kutlamaların dışında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımız da bu etkinliklerde hem doyasıya eğleniyorlar hem de geçmişten gelen geleneksel kültürümüzü görme fırsatı buluyorlar. Çocuk Koromuz bugüne dek hem bizi hem ailelerini hem de halkımızı gururlandıran çok güzel konserler verdi. 23 Nisan akşamı da çocuklarımızın vereceği konsere halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
170 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
419 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
676 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1456 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!