Kategoriler

Çankırı Postası

Başkan Dinçe teşekkür ziyareti

Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dinç’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dinç’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Ali Ahlat başkanlığında, öğretmen ve öğrencileri Belediyenin kendi okullarının da bulunduğu Kırkevler Mahallesi Sosyal konutlarda yapılan tretuar, yol, parke ve bordür çalışmalarından dolayı, Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

Öğrenciler tarafından çiçek takdiminin yapıldığı ziyarette Belediyenin eğitim kültür alanında yapmış olduğu çalışmaların eğitim camiası adına gurur verici olduğunu belirten öğretmen ve öğrenciler “Şahsınızda emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç de Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine, “Yapılan hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından takdir edilmiş olması, özellikle de bu takdirin geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın ve onları eğiten siz değerli öğretmenlerimizden gelmesi çok daha anlamlıdır. Bu hassasiyetinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

           

Belediye Başkanı İrfan Dinç ziyaretin ardından Okulu Müdürü Ali Ahlat, öğretmen ve öğrencilerine geçtiğimiz günlerde yayınlanan Çankırı Araştırmaları Dergisinin 3. sayısını hediye etti.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
169 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
417 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
671 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1455 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!