Kategoriler

Çankırı Postası

Erkek Voleybol Takımının Başarısı

Üniversitelerarası 2. Lig Müsabakalarında üçüncü olan Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol takımı Rektör Savaş ı ziyaret etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Üniversitelerarası 2. Lig Müsabakalarında üçüncü olan Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol takımını kabul etti.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Emin Karaman, antrenör Abdullah Arslan, idareci Mustafa Sağlam’ın eşliğinde Rektör Savaş’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette, Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Abdullah Arslan, 22- 26 Şubat 2011 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde sekiz üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası 2. Lig Voleybol Müsabakaların düzenlendiğini, zorlu geçen maçların ardından Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol takımının üçüncülüğü elde ettiğini belirtti. Voleybol takımının kaptanı Recep Vatansever, aldıkları kupayı Rektör Savaş’a takdim etti.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, elde ettikleri başarıdan ötürü voleybol takımını tebrik etti. Savaş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olmamasına rağmen Çankırı Karatekin Üniversitesinin farklı spor branşlarında başarılı dereceler aldıklarını hatırlattı. Öğrencilerin zamanlarını değerlendirecek sosyal alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti. Sporun yanı sıra bütün alanlarda atılımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Rektör Savaş, kurulacak gıda laboratuarında bal analizinin de yapılacağını, haşhaş bitkisinin genleri ile ilgili bir proje üzerinde çalışıldığını, yine Kanser Araştırmaları laboratuarının kurulacağını bildirdi. Uluyazı Kampüsünde sekiz binadan oluşan toplam 27.000 metrekarelik laboratuar yapılacağını, halen Fen Fakültesinde sekiz adet laboratuar yapıldığını belirtti. Uluyazı Kampüs inşaatının günden güne yükseldiğini söyledi. Tüm bu çalışmaların öğrencilerin kaliteli bir eğitim alması için yapıldığını sözlerine ekledi.

 

Ziyaretin sonunda Rektör Savaş, Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı antrenörüne, idarecisine ve sporcularına teşekkür belgesi ile hediyeler verdi.

 

Ziyaretin ardından Rektör Savaş ile voleybol takımında yer alan öğrenciler ve Özel Karatekin Hastanesi yetkilileri Uluyazı Kampüs alanını gezdiler. Uluyazı Kampüs alanındaki gelişmeler ve inşaatı biten ve devam eden binalar ile ilgili bilgiler aldılar.  

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ILGAZ
33 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
183 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
86 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
333 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
67 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
208 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
546 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1108 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
244 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!