Kategoriler

Çankırı Postası

Anlamlı maçın galibi çocuklar!

Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, 100.Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla bir araya gelerek hem sohbet etti, hem de halı sahada futbol oynadı.

Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, 100.Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla bir araya gelerek hem sohbet etti, hem de halı sahada futbol oynadı.

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve basın mensuplarıyla birlikte 100. Yıl Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden İdris Şahin, yurtta kalan çocuklarla bir araya geldi.

Oldukça çekişmeli bir o kadar keyifli geçen maçta, Şahin ve Çivitcioğlu’nun ilk yarıda forma giydiği karşılaşmayı SHÇEK takımı kazandı.

Çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Yurtta kalan çocuklara yaptırdığı özel formalardan hediye etti. Maç sonrası çocuklara galibiyet primi olarak zarf içinde ellişer lira prim dağıtan Şahin, “Futbolda yenildik ancak Voleybolda İl Başkanımla birlikte oldukça iddialıyız. Bir daha ki sefere galibiyeti biz elde edeceğiz” diyerek Voleybolda ki iddiasını ortaya koydu.

Çocuklarla sohbet eden Şahin, basın mensuplarının ülke ve Çankırı gündemine dair sorularını da yanıtladı. Kamuoyunda dairelerde bazı değişikler yapıldığının konuşulduğu hatırlatılması üzerine Çankırı’da nerelerde eksiklik olduğunu kimlerin kamu dairelerinde siyaset yaptıklarını kimin özveriyle çalıştığını çok iyi bildiklerini söyleyen Şahin, “ Gerekli görülen yerlerde tabiî ki değişiklik yapacağız. Görevini layıkıyla yerine getirenlerle yolumuza devam ederken işinde verimli olamayanları değiştireceğiz. Ancak şunu da kamuoyunun bilmesi gerekir ki, bir bürokrat kolay yetişmiyor” diye konuştu.

Çankırı’nın çehresinin hızla değiştiğini vurgulayan Şahin, “İki yıl içerisinde Çankırı kimsenin ummadığı bir noktada olacak. Çankırı-Ankara karayolumuz tamamlanıyor Ilgaz-Çankırı arası da bitmek üzere. Kurşunlu-Korgun yolu da daha iyi bir yol haline getiriliyor” diye konuştu.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Demir’de yaptığı kısa konuşmada,” Mübarek Ramazan ayının son günlerine girilirken sayın vekilimiz ve değerli ekibi çocuklarımız ve bize bayramdan önce bir bayram daha yaşattılar. Yaptığımız çalışmalarda bizi yalnız bırakmadığı için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarete100. Yıl Yetiştirme Yurdu Müdürü Fatih Erik, Futbol Antrenörü Fahri Aytaç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ekrem Şahin’de hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
185 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
450 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
776 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
240 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1044 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
370 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
347 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
270 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1476 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!