Kategoriler

Çankırı Postası

Kızılcahamam kampında Çankırı konuşuldu

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, partisince düzenlenen Kızılcahamam kampında sadece Çankırının konuşulduğunu söyledi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, partisince düzenlenen Kızılcahamam kampında sadece Çankırı’nın konuşulduğunu söyledi.   

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaşanan terör olayları üzerinden muhalefete yüklendi.

 

Mecliste AK Parti dışında kalan 3 partinin grup başkanvekili yerine birer şovmen seçtiklerini söyleyen Hüseyin Filiz, “Bunlar siyasi şov yapıyorlar. Milli meseleleri sabote edenler var. Hiç değilse milli konularda yanımızda yer alın. Ama onu bile yapamıyorlar” dedi.

 

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında Çankırı’nın konuşulduğunu anlatan Filiz, “Kızılcahamam toplantıları sırasında kabinede kaç bakan varsa İdris beyle birlikte onları sıkıştırıyorduk. Ancak, Çankırı adına sorduğumuz sorulardan tatmin edici cevaplar alamadık. Kızılcahamam kampının son gününde Çankırı adına söz alarak Başbakanımıza bazı iller cazibe merkezi olurken bazı illerde ki insanlar cazibe merkezlerine göç ediyor. Şimdi bu göçü tamamen durduracak bakanlarımızın elinde projeleri var mı diye sordum? Buz gibi bir hava esti salonda. Tabi biz bunu söylerken Çankırı için kendimizi feda edelim. Üstümüz çizilecekse çizilsin. Başbakan bakanlarına dönüp “hadi buyurun cevap verin’ dedi. Orada İzmir, İstanbul değil sadece Çankırı konuşuldu” dedi.   

 

Çankırı Merkez’de Organize sanayi kurulabilmesi için çalıştıklarını belirten Filiz, Kanuna göre bir yer yeni organize sanayi kurulabilmesi için diğer organize sanayi bölgelerinin %75’lik bir doluluk oranına ulaşması gerekiyor. Çavundur’da izin alınmış ama tek bir çivi dahi çakılmamış Organize Sanayi Bölgesi yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Çavundur Kaplıcalarının olduğu bir yer de organize sanayiye gerek yok. Şimdi burada ki izni iptal edip inşallah Çankırı’yı bir sanayi bölgesine kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
183 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
447 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
767 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
240 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1038 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
370 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
347 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1475 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!