Kategoriler

Çankırı Postası

Yetiştirme Yurdunda Doğum Günü Heyecanı

100. yıl Yetiştirme Yurdu öğrencilerine düzenlenen toplu doğum günü kutlamaları kaldığı yerden devam ediyor.

Çankırı Belediyesi, 100. yıl Yetiştirme Yurdu öğrencilerine düzenlediği toplu doğum günü kutlamalarına kaldığı yerden devam ediyor.

 

Ramazan ayı dolayısıyla ara verilen yurt çocukları toplu doğum günü etkinliklerinin Temmuz –Ekim dönemine ait programı, dün akşam yetiştirme yurdunda gerçekleştirildi. Doğum günü bu dönem aralığında olan dokuz çocuk için düzenlenen kutlamaya; Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ve eşi Nurten Dağlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Levent Şentürk, Belediye Meclis üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır katıldı.  

 

 

Programın ilk konuşması, etkinliğin mimarı, yetiştirme yurdu çocuklarının “anne” ilan ettiği Zeynep Dinç’ten geldi. Dokuz çocuğunun doğum gününü bir anne şefkati ve heyecanıyla kutlayan Zeynep Dinç “Bunu tekrar tekrar söylememe gerek var mı, bilmiyorum. Sizi çok seviyorum. Sizler benim canımsınız, canım oğullarımsınız. Siz yavrularımın doğum gününü kutluyorum. Hayatınız boyunca başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum.” şeklinde yaptığı konuşmayla çocukların yüreğini ısıttı.

 

Zeynep Dinç; çocukların doğum gününü kutladığı konuşmasında; çocukların örnek insanlar olarak yetişmelerini, bunun için de iyi eğitim almalarını, bilgili ve kültürlü insan olma yolunda çok kitap okumalarını istedi.

 

 

Vali Özcan da çocukların doğum gününü kutlayarak “Bir projede devamlılık önemlidir. Bu yüzden İl Valisi olarak bu etkinlikte emeği geçen Zeynep Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Bu projenin sürekli olarak hanımefendi tarafından takip edilmesi beni bahtiyar ediyor.” dedi.

 

Doğum günü çocukları, kendileri için hazırlanan pastanın ikramından sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, çocuklarla oynadığı oyunlar ve çektiği halaylarla kutlama gecesine renk kattı. Sandalye kapmaca oyunu ise tüm çocukları neşelendirdi.

 

Eğlence sonunda valilik ve belediye tarafından verilen hediyeler doğum günü çocuklarını sevindirdi.  

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
169 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
419 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
673 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1456 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!