Kategoriler

Çankırı Postası

Bem Bir Senden Başbakana destek

Yapılan açıklamada Viyanayı geçmek sana nasipmiş. Dik duruşundan dolayı sana teşekkür ediyor, yürüdüğün bu yolda başarılar diliyoruz denildi.

Başbakan Erdoğan'ın Davos zirvesinde takındığı tavır Türkiye'de olduğu kadar tüm dünyada da geniş yankı bulurken Bem-Bir-Sen Çankırı İl Başkanı Ömer Altundaş yaptığı yazılı açıklamayla başbakana destek verdi. Altundaş'ın açıklaması şöyle;

"Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ın Davos’ta ortaya koymuş olduğu tavır, yüzyıllardır bölgede ezilen ve dünyaya sesini duyuramayan coğrafya halkının öfkesine masumiyetine ve acılarına tercüman olmuş, bin yıllardır süregelen erdemli Türk Devlet adamı portresine uygun bir tavır sergilemiştir. Bu tavır Fas'tan Endonazya’ya kadar geniş coğrafyada yankı bulmuş, Türk milletini yeniden ezilen dünya ülkelerinin hamisi pozisyonuna getirmiştir.

Bu tavırla birlikte Recep Tayyip Erdoğan dünyaya şu mesajı vermek istemiştir. “İsrail yaptığı kıyımlarla meydanı boş zannetmesin, Türkiye bu coğrafyada yaşayan mazlum halkın koruyucusu , tarihten gelen kaynaştırıcı hasletlerininde vazgeçmez savunucusudur”

Biz BEM-BİR-SEN olarak bu gurur verici tavrı özlem duyduğumuz bir hamle olarak niteliyoruz. Umuyoruz ki Başbakanımız diğer ezilen halkların önderlerine de bir emsal teşkil edecek, ve dünya yeni düzenini Tayyip Erdoğan’ın bu onurlu duruşuyla beraber yeniden başlatacaktır. Unutmayalım ki bizler çağ açıp çağ kapatan milletin torunlarıyız. Her zamanki gibi tarih yazmaya hazırız. Başbakanımız bu istidatlarımızın tecellisi olarak Davos'ta bunu gerçekleştirmiştir.

Tayyip Erdoğan’a ise mesajımız şudur: Viyana’yı geçmek sana nasipmiş. Dik duruşundan dolayı sana teşekkür ediyor, yürüdüğün bu yolda başarılar diliyoruz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
HAYAT
199 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
165 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
868 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
316 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
328 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
258 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1401 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
327 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?