Kategoriler

Çankırı Postası

Ben Aday Olmadım!

Dün yapılan ÇANDEF Başkanlık seçimlerinde kendisine bir oy çıkan ÇANDEF Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, “dün yapılan ÇANDEF başkanlığı seçimlerinde aday olmadığım halde beni çok seven bir arkadaş bana oy vermiş bu sonuç yanlış algılanmasın” dedi.

Dün yapılan ÇANDEF Başkanlık seçimlerinde kendisine bir oy çıkan ÇANDEF Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, “Dün yapılan ÇANDEF başkanlığı seçimlerinde aday olmadığım halde beni çok seven bir arkadaş bana oy vermiş bu sonuç yanlış algılanmasın” dedi.


Kamuoyunda yanlış bir algı oluşmasından duyduğu kaygıyı dile getiren Mehmet Dereli, “Yayınladığınız haberden sonra ‘Mehmet Dereli ÇANDEF başkanlığına aday oldu da sadece kendisine oy verdi’ diye bir algı oluştu” dedi. Telefonlarının gün boyu susmadığını belirten Dereli, bu nedenle kamuoyu yanlış algılamasın diye açıklamada bulunma gereği hissettiğini ifade etti.


Dünkü yönetim kurulu toplantısında oy verme işlemini anlatan Dereli,” Ben siyasete atılıyorum dilekçemi de verdim. ÇANDEF Başkanlığına aday olmayacağımı açıklamama rağmen dünkü toplantıda hiç kimse ben başkan olacağım demedi. 17 asil üye gizli oyla oy kullansın kararına vardık. Ben dışarı çıkınca birlik başkanları olarak ‘Zekeriya bey genç bir arkadaşımız. Altı aylığına Zekeriya Açıkgözü yazalım dedim’ ben dahil herkes Zekeriya Açıkgöz’e oy verdik” dedi.


Gelelim o bir oyu Mehmet dereliye kim verdi?

Kendisine verilen oyla ilgili yaşananları aktaran Dereli, “Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş yanıma geldi ve ‘Benim başkasına elim gitmiyor. Ben pusulaya senin adını yazacağım’ dedi. Bende ‘yanlış yapıyorsun oyunu gel Zekeriya Açıkgöz’e ver’ dedim. Ama o ‘yok oyumu ben sana vereceğim’ dedi ve verdide. Oylama sonrasında ben dahil 16 oy Zekeriya Açıkgöz’e, 1 oyda bana çıktı. Toplantıda Mehmet Güneş’e bu durumu açıklamasını istedim.  Oda çıktı açıkladı.’ Bir oyu Mehmet beye ben verdim’ dedi. Beni çok arayan oldu. ‘Sen aday oldun da bir oyu sen kendine mi verdin?’diye soruyorlar. İşte olay bu şekilde gelişti” dedi.


On iki yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarının içerisinde yer aldığını ifade eden Dereli, “Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanlığı yaptım. Federasyon kurdum, federasyon başkanlığı yaptım” dedi.


Zekeriya Açıkgöz’e başarılar dileyen Dereli, “Birlik Başkanı olarak, Mehmet Dereli olarak saygı duyar üstüme ne düşüyorsa da yardım ederim” diye konuştu.

Yorumlar

Mehmet DERELİ 11 Yıl Önce

sn.ercan şeker çankırı kamu oyunu aydınlatmanızdan dolayı teşekkür ederim. saygılarımla,

Hamdi sancıtepe 11 Yıl Önce

aynen sn. başkan mehmet dereli beyin anlattığı gibi olmuştur saygılarımla.

Gulay Dereli 11 Yıl Önce

İyi rttin canım,senin siyasete girme zamanın gelmişti zaten

Daha Fazla Haber
HAYAT
175 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
147 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
855 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
315 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
257 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1391 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
327 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?