Kategoriler

Çankırı Postası

Ticaret ve Sanayi Odasında seçim…

Yeni seçilen 28 üye bugün meslek komitelerini, yarın Meclis Başkanı, iki başkan yardımcısı ve 7 kişilik oda yönetimi için seçime gidiyor.

Yeni seçilen 28 üye bugün meslek komitelerini, yarın Meclis Başkanı, iki başkan yardımcısı ve 7 kişilik oda yönetimi için seçime gidiyor.

 

İki liste halinde girilen ve 18 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi seçimleri Genç İşadamları Grubunun “pembe” listesi 8, mevcut oda yönetiminin “beyaz” listesi de 4 grupta seçimleri kazanmasıyla sonuçlanmıştı.

 

Seçim sonuçlarına göre 28 sandalyeli Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasında 19 sandalye “pembe”, 9 sandalye de “beyaz” liste tarafından kazanılmıştı.

 

Bugün Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasında komite seçimleri var. Seçilen meclis üyeleri komite seçimlerini gerçekleştirecekler. 27 Şubat Cuma günü de başta Meclis Başkanı ve 2 Başkan Yardımcısı seçimi yapılacak. Daha sonra 7 kişilik Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi seçimle belirlenecek.

 

Vedat Beki'nin çağrısı...

Genç İşadamları Grubu yapılan seçimlerde 19 isimle Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerini tamamlamıştı. Bu liste kendi içerisinden çok rahatlıkla başta Meclis Başkanı olmak üzere, yönetimini ve Oda Başkanını seçebilirdi.

 

Ancak, seçimi kazanan "Genç İşadamları Grubu" şu saat itibariyle Hayrettin Çelikten ve Serhat Uysal'ın Oda Başkanlığı konusundaki "kişisel ısrarları" sonucu grupta çözülmeler yaşandı. Hayrettin Çelikten kendi tarafına çektiği bazı isimlerle birlikte  "beyaz" listeden çıkan isimlerle ortak ayrı bir grup oluşturma gayretine girdi.

 

Serhat Uysal da "beyaz" listeden iki ismi kendi grubuna çekince, 28 kişilik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Grubu bugün itibariyle resmen kilitlenmiş oldu.

 

Bugün yapılacak Meslek Komiteleri seçimleri yarına bir ışık olacak. Ancak gelinen son nokta, kronikleşen "Çankırı klasiğini" bir kez daha gözler önüne seriyor! Ama bunu bugün söylemeyeceğim...


Arkadaşlar; Denizleri aştınız buralara geldiniz! İki parmak suda kendinizi boğmayın!

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
189 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
464 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
809 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
240 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1064 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
374 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
348 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
280 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1483 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!