Kategoriler

Çankırı Postası

Vali muhtara fena yüklendi!

Vali Özcan’dan şaşırtan açıklama!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, okul inşaatı tavanının akmasını gündeme taşıyan Buğdaypazarı muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran’a sert mesajlarla çıkışarak kendisini muhatap olarak almadığını ifade etti.


Buğdaypazarı Mahallesi muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Muazzez Served Amaratoğlu Ortaokulu binasının akan duvarlarını fotoğraflayarak konu ile ilgili görüşmek istediği yetkililere ulaşamadığı için tepki göstermiş, “Muhtar odacıyı aşamadı” başlığı ile Çankırı Postası sayfalarında yer almıştı.


Kamuoyunda yankı bulan haberin ardından muhtar Karsavuran’ın iddiasına göre Çankırı Valisi Vahdet Özcan’ın Karsavuran’ı telefonla arayarak “Erkektin madem karşıma niye çıkmadın” diyerek çıkıştı.


Vali Özcan’dan beklemediği bir karşılık bulduğunu ifade eden Karsavuran, “Hayatım boyunca unutamayacağım bir cümle olacak. Ben tebrik ve teşekkür konuşması beklerken sarf ettiği kelimeler çok kırıcıydı. O kelimelere karşılık ailemin bana verdiği terbiye doğrultusunda ona Sayın Valim demekten sakınmadım. Kamu malını savunmanın ve bunu korumanın Vali Bey nezdinde ne kadar kötü bir şey olduğunu öğrendim. Fakat mücadelem halkım için mahallem için olacaktır. Ben Buğday Pazarı Mahallesinin Mülki Amiri isem, Muhtarı isem Mahalle Sakinlerinin hakkını savunmaktan hiçbir zaman geri kalmayacağım” diyerek Özcan’a yanıt verdi.


Çankırı Valisi Vahdetti Özcan’a konu ile ilgili görüşünü soran gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doğruyol gazetesinde yer alan habere göre Vali Özcan, " Muhtarın böyle bir görevi yok! Amaç hizmetse muhtar gördüğü eksikliği bana, belediyeye bildirecek, medya ile paylaşmak değil. Adam olan önce bana gelir. Üstelik inşaat tamamlanmış değil." dedi.


Özcan, “Devlet hizmetinde silsile böyledir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürüne gidilir, basına değil. İsteği yerine gelmezse istediğini basınla paylaşır.  Sen neyi suçluyorsun? Bina çöküyorsa sana ne? Muhtarı ne ilgilendiriyor. Kimsin sen?" diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu.  Hızını alamayan Özcan, Karsavuran'a kırgın, kızgın olduğunu, muhatap da kabul etmediğini belirtti.


Özcan,"Efendi olacak, herkes işini iyi yapacak, devletten maaş alıyorsa devletin kurallarına bağlı olacak. Bağımsız biri benim hakkımda istediğini söylesin. Ancak, muhtarlık kisvesi altında söylediyse cevabını alır, aldı da zaten. Yağma yok, hiç affetmem! Kimse bana hakaret edemez."ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Haksız muhtar 9 Yıl Önce

Muhtar haksız yere Valiyle uğraşıyor:) ne yaptığının farkında değil:))))))

hasan çankırı 9 Yıl Önce

helal olsun sn. valim. herkes haddini bilecek..

olcay 18 9 Yıl Önce

muhtar şov peşinde.. vali bey gerekeni yapmış .. tebrikler.. gitsin belediyeye müracaat etsin.. artı daha bitmemiş bir yer.. her bina yapımında aksaklıklar olur.. vali bey çankırı ya hizmet için sağlığını düşünmeden çalışıyor şu adamların yaptıklarına bak ..

senayi atguden 9 Yıl Önce

Bencede Vali haklı

Devletin Malî Deniz... 9 Yıl Önce

Bizim insanımız bir ilginç.Devleti sen mi kurtaracaksın diyenlere inat sen çalış muhtarım! Bazı makamlara gelen insanlar telefonda başka medya önünde başka konuşurlar. Allah yar ve yardımcın olsun...

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
169 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
419 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
673 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1456 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!