Kategoriler

Çankırı Postası

Beytülmalden ödenen beleş Menzil turu şahane!

Çankırı Belediyesi tarafından 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Adıyaman Menzil'i ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için özel bir firmadan kiralanan otobüsler organizasyonu yapan derneğe ücretsiz olarak tahsis edildi.

Çankırı Belediyesi tarafından 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi Adıyaman Menzil'i ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için özel bir firmadan kiralanan otobüsler organizasyonu yapan derneğe ücretsiz olarak tahsis edildi.

İlk kafilenin geçtiğimiz hafta 13 otobüs ile uğurlandığı Menzile,  ikinci kafile ise 29 Mayıs tarihinde Çarşamba pazarından hareket etti. Haç uğurlamasını andıran görüntülerin yaşandığı alana gelen vatandaşlar araçlara bindikten sora 18 otobüste oluşan konvoy Adıyaman'a doğru yola çıktı. Böylece toplamda 31 otobüs ile  bin 500 kişi ücretsiz bir şekilde menzil turunu tamamladı.

Çankırı tarihinde ilk defa görülen böylesine büyük bir organizasyonun  seçimler öncesi yapılması ve insanların inançlarını kendi cepleri yerine devlet kesesinden karşılamaları ise kamuoyunda büyük bir tartışma başlattı.

Dini duyguların istismarına yol açan organizasyona tepki gösteren bir kanaat önderi , ismini vermemek kaydı ile görüşlerini haber merkezimize açıkladı. Hocaefendi "Hepimizin vergilerle ödediği ortak kaynakların kişilerin kendi inançlarını yaşamaları için harcamaları kul hakkına giriyor.  İki tarafında seçimleri fırsat bilip karşılıklı menfaat ilişkisine dökerek olayı abartmaları ve vatandaşlarımızı buna alet etmeleri sorgulanmalıdır. İnancını yaşamak isteyen ziyaretine cebinden ödeyip gitmelidir. Aksi takdirde  o parada hakkı bulunan bir kişi dahi hakkını helal etmezse yaptığı ziyaret sevaptan ziyade harama bulaşmasına neden olur" dedi.   

  

Yorumlar

Kanuni 9 Yıl Önce

7 haziran yapılacak milletvekili genel seçiminde usulsüzlük yaptığı tespit edilenlere çeşitli hapis ve para cezaları uygulanacak. seçmene oy karşılığı menfaat, kıymetli eşya, vazife veya hizmet vadedenler ile para, menfaat, vaat ve hizmetleri kabul eden seçmenler bir yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılacak.

allah af etsin 9 Yıl Önce

allah af etsin.. oy için dini ne hallere getirdiler

VATANDAŞ 9 Yıl Önce

hadi tahsisi yapanın maksadı sevap kazanmak değil oy kazanmak bunu anladıkta seyehate katılanlara ne demeli. hiç olmazsa o muhterem zata gelmişken sorsalardı bu yaptığımız doğrumu diye fesüphanallah daha neler göreceğiz

sofi 9 Yıl Önce

rahmetli seyda hazretleri bu kapıda siyset ve ticaret olmaz derdi maşallah şimdi hem siyaset hem ticaret var rant kapısı oldu beytülmal ile yapılan ziyaret helal midr acaba.ah sofiler ah..cehennemdeki odunları burdan götürüyorsunuz..

musa 9 Yıl Önce

konya, çanakkale gezisi, anıtkabir gezisi oluyor da menzil gezisi neden olmasın. çankırı belediyesini tebrik ediyorum. devamını bekliyoruz. http://www.cankiri.bel.tr/haberler1190/belediyenin-kultur-gezisi-buyuk-ragbet-gordu.php

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
308 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
450 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
223 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
999 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
353 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
334 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
262 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1433 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!