Kategoriler

Çankırı Postası

MHP'den Çankırı Belediyesine “şehit“ tepkisi!

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan belediye hoparlörünün bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta bulduğunu söyledi.

MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan belediye hoparlörünün bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta bulduğunu söyledi.

 

Yazılı basın açıklamasında bulunan Çetin Kapdan, dün Şırnak'ta meydana gelen hain saldırıda şehit olan JÖH Assubay Kd. Üçvş. Serdal Uyanık'ın naaşı kaldırılmadan  Belediye hoparlöründen yapılan anonsa tepki gösterdi.

 

Kapdan, "Ilgaz’da musalla taşında şehidimizin aziz naaşı bekliyorken, vatandaşlarımızı bakan programına katılıma, vali beyi alkışlamaya, hükümeti yağlamaya davet eden Çankırı Belediyesi, her zaman olduğu gibi yine kendisine yakışanı yaptı. Bozuk zihniyetin çirkin hoparlörü bakan programıyla şehit cenazesi arasında tercih yapmakta zorlanınca, çareyi araya reklam alır gibi bakan propagandası yapmakta buldu." ifadelerini kullandı.

 

Kapdan, "Biliyoruz, utanmaları yok! Biliyoruz, gelenekleri yok! Biliyoruz, vatana ve millet sevgisine itibarları yok! Şimdi, şehidimize saygıları olmadığını da öğrenmiş olduk. Ne söylersek söyleyelim, yağmur yağdığını sanacakları için cümlesini Allah’a havale ediyoruz." dedi. 

-Konuyla ilgili diğer haberleri okumak için fotoğrafların üstüne tıkla-






 

 


Yorumlar

mehmet kaplan 8 Yıl Önce

Ağzına sağlık başkanım

huseyin 8 Yıl Önce

Sayin baskan boyle zamanda siyasi dusunce degil insani dusunce onemlidir diyorum saglam dusunun sizin yaptiginiz polemik, yapmayin

Eldivanlı 8 Yıl Önce

Sayın başkan bu kadar tenkit ettiğiniz törenin protokol tribününde sizin partinizin Eldivan belediye başkanı ve İl genel meclisi üyesi ne geziyodu. Biraz ilke biraz ahlak lütfen.

hasan 8 Yıl Önce

Lütfen yayınlayın,Bugün başımdan geçen olayı anlatıyım. Belediyeden anons ediliyor saat 15 te ılgaza arac kalkacak diyor,gidiyorum belediyenin önüne bakıyorumki miting havasında acılış vesaire konuşmalar var mikrofonu alan konuşuyor Çankırı da şehit olduğu unutulmuş gibi, yoksa bizi biraz daha kalabalık olsun diyemi oraya topladılar.araçlar saat 15 yerine 16 da kalktı,ancak konuşmalar bitti, birçok insan bu tutuma karşı gelmediler, bizlerden şehidimiz için slm ve dua ilettiler biz yola çıktık cenaze namazına zor şer yetiştik,güya protokolün yani sayın bakanımız, vali,bld başkanı helikopterleri varmış.uçuverdi ılgaza,neyse bizde yetiştîk ama keşke araçlar biraz daha erken kalksaydı ve güzel bir şekilde organize yapılsaydı inanın daha çok kişi gelme şansı bulurdu,hiç ama hiç yakışmadı çankırı belediyesine,Şehidimizin kabri nur mekanı cennet olsun

Takipci 8 Yıl Önce

mhp kimlere kaldı.

Daha Fazla Haber
HAYAT
230 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
181 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
907 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
325 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
330 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
258 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1409 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
328 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?