Kategoriler

Çankırı Postası

Ülkü Ocakları'ndan Kapdan'a destek açıklaması

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi.

 MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi. 

 

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun geçtiğimiz hafta şehit haberi ile sarsılan Çankırı'da bir dizi programlarda bulunması ve programda bir engelli için hazırlanan doğum günü pastasını kesmesi kamuoyundan büyük tepki görmüştü.

 

Konuya ilişkin, MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın ardından bir açıklama da Ülkü Ocakları'ndan geldi.

 

Çankırı Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklama şu şekilde:


"
 İster pasta kesin, isterse başka bir şey ancak haddinizi bilin ahkam kesmeyin. Hayatın hiç bir döneminde Milliyetçi Ülkücü hareket basit hesaplar peşinde koşmamış, gündelik çıkarlar üzerine siyaseti doğru bulmamış, ülke çıkarına olan meselelerde siyasi duruşunu hiç bozmamıştır. Çok şükür Allah'tan korkumuz da kuldan utanmamız da vardır. Şehidimizin cenazesi üzerinden bizlere ileri geri konuşanlar, kendi yaptıklarının farkına varmalı, gündem konusu olan fotoğrafı eleştirenleri bırakıp, orada o pozu verirken ki ruh hallerini dikkate almalıdırlar.



Ülkü Ocakları olarak MHP İl Başkanı Sayın Çetin Kapdan Bey'in yapmış olduğu düşünceli yaklaşımın altında bir şey arayanları buradan uyarıyoruz, nereye tükürürseniz tükürün rüzgar o tükürüğü suratınıza geri çarpacaktır. Şimdi daha iyi anlaşılmalıdır ki; sizinle neden kol kola yürümedik? Cevabı; Şehit Astsubayımız Serdal Uyanık'ın cenaze günü yaptıklarınızda gizlidir, siz nereye tükürürsünüz bilemeyiz ama Şehitlerimizin mahşer günü suratlarınıza tokat gibi cevaplar vereceğinden şüphemiz yoktur"

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
270 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
397 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
217 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
990 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
353 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
334 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
262 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1433 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!