Kategoriler

Çankırı Postası

Yaşlı hasta böyle isyan etti! Ey Başhekim duy beni...

Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan sorunları dile getiren yaşlı bir hasta, Başhekim Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e adeta isyan etti.

Çankırı Devlet Hastanesinde yaşanan sorunları dile getiren yaşlı bir hasta, Başhekim Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e adeta isyan etti. Cep telefonu kamerasına 'Ey başhekim duy beni' diye veryansın eden vatandaş, sorunlar düzelmediği takdirde  hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

Çankırı Kırkevler de yeni yapılan Devlet Hastanesi'nde  büyük ihmaller olduğunu dile getiren yaşlı hasta, Çankırı'da Hastanede sağlık hizmetinin on sene geriye gittiğini iddia etti. Temizlik konusunda taşeron firma işçilerinin iyi çalıştığını dile getiren vatandaş, sağlık görevlileri ve doktorların hastalarla yeterince ilgilenmediğini kaderine terk ettiğini söyledi. Diyabet rahatsızlığı nedeni ile 314 numaralı odada 12 gün kaldığını söyleyen  vatandaş hastalığı nedeni ile ara öğün verilmesi gerekirken hiçbirinin verilmediğini anlattı.





Sorunlarla ilgili şikayetlerini yazılı olarak verdiğini ancak bugüne kadar kendisini arayan soran olmadığını ifade eden yaşlı adam, Başhekim  Op. Dr. Celal Orhun Ecemiş'e seslenerek, "Ey Başhekim görevini bil! Ya bu hastaneye çeki düzen verirsin yada vebali boynuna. Orada ben varsam sen Başhekimsin. Servisleri gez, neler oluyor neler bitiyor bunları öğren. Eğer öğrenmek istemiyorsan o koltuk sana yakışmaz." şeklinde hitap etti.



Yorumlar

Halil 7 Yıl Önce

amcanın söylediklerinin azı var çoğu yok.

Ayşe sirat 7 Yıl Önce

Helal olsun daha az bile söylemiş ağzına sağlık

ismail1818 7 Yıl Önce

Amca az demiş kızıma akülü sandalye almak için başvuru yapmaya gittim oradaki memur sanki patladı baş hekime şikayet ettim arkadaş arası arasıra davranıyorsun öyle savundu vali yardımına şikayet ettim sonunda ben suçlu çıktım bunların yüzünden Çankırı yi sevmiyorum Çankırı olarak cankir dan gittim

Veli 7 Yıl Önce

Bashekim makam odasindan sadece mescide namaz kilmaya gidiyor. Onun haricinde kapatiyor kendini odaya. Gorene ulasabilene ask olsun.

Mehmet 7 Yıl Önce

Gerçekten çok doğru söylemiş amca. Devlet hastanesi içler acısı başhekim mecide gidiyor sadece. Odasından çıkmaktan mahrum. Yazık gerçekten. Çankırı'ya Çankırı halkına...

Daha Fazla Haber
ILGAZ
38 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
291 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
115 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
363 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
96 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
215 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
556 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1222 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!