Kategoriler

Çankırı Postası

MHP Çankırı İl Kongresini bakın kim kazandı?

MHP Çankırı İl Başkanlığı Olağan Kongresi Yapıldı.

MHP Çankırı İl Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimi mevcut başkan Hidayet Çelik açık ara farkla kazandı. Atama ile göreve gelen Çelik, kongre ile birlikte seçilmiş başkan statüsüne kavuştu. 

 

Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongrede divan başkanlığına MYK üyesi Kadir Şekerci getirilirken, divan üyeliğini Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu ve Hüseyin Yakar yaptı.

 

Mustafa Köse ile Hidayet Çelik’in yarıştığı seçimlerin aday konuşmaları bölümünde zaman zaman gergin anlar yaşandı.

 

Mavi liste ile seçime giren Köse, "Bugüne kadar bu teşkilat böyle bir tablo ile karşılaşmadı. Polisler bizden daha fazla. Bu bizim ayıbımız. Salon bomboş. Biz bu hale niye geldik?" eleştirisinde bulundu.

Bir çok ilçe teşkilatının icralık olduğunu, seçimi kazanmak uğruna delegelerin silindiğini aktaran Köse, "Bu sorunlar aşılmadığı sürece, bu yapı değişmediği sürece sonuç alma şansımız yok" ifadelerini kullandı.

 

Köse'nin konuşmasından sonra kürsüye gelen Hidayet Çelik, eleştiri yapmanın kolay olduğunu aktararak, "Bu arkadaşımız partimize en ufak bir katkıda bulunmuş mu?" diye sordu.

 

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 556 delegenin yer aldığı seçimde 399 delege oy kullandı. Beyaz liste ile seçime giren Hidayet Çelik oyların 288'ini alarak yeniden başkan olurken, mavi liste ile seçime giren Mustafa Köse 91 oyda kaldı. 20 oy da geçersiz sayıldı.

 

Sonuçların açıklanmasının ardından tekrar kürsüye gelen Çelik, seçim sonunda birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında kazananın Milliyetçi Haraket Partisi olduğunu kaydederek delegelere teşekkür etti.

 

Hidayet Çelik başkanlığında ki yönetim kademeleri  şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ahmet Yılmaz, Hasan Çakır, Ahmet Akkaya, Hasan Kara, Süleyman Yılmaz, Bekir Çiğdem, Taşkın Özdemir, Adnan Sarıkaya, Osman Kandeğer, Ömer Şentürk, Nihat Okçu, Vahit Hallaç, Ethem Kapusuz, Ethem Korkmaz, Erol Emiroğlu, Recep Çapar, Fazlı Çağlar, Ercan Hıdır, Mehmet Çetin ve Mustafa Türkoğlu.

Disiplin Kurulu: Hüseyin Akbaba, Adnan Şahin, Salim Yıldırım, Nurettin Özyılmaz, Halit Şahin, İsmail Özkan ve Ahmet Yılmaz.

Üst Kurul Delegeleri: Hidayet Çelik, Bahadır Akbaba, İsmail Hakkı Esen, Ali Gündüz ve İbrahim Doğu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ILGAZ
33 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
185 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
95 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
86 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
335 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
70 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
208 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
547 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1117 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
244 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!