Kategoriler

Çankırı Postası

Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Magandalara taş çıkartan uygulama

Çankırı Gençlik Spor eski İl Müdürü Ekrem Gerginci’nin fotoğraflarına adeta linç girişimi yapılarak Milli Sporcular ve Gerginci’nin olduğu kısımlar maganda usulüyle spreyle boyanarak tahrip edildi.

Çankırı Gençlik Spor eski İl Müdürü Ekrem Gerginci’nin fotoğraflarına adeta linç girişimi yapılarak Milli Sporcular ve Gerginci’nin olduğu kısımlar maganda usulüyle spreyle boyanarak tahrip edildi.

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yaşanan konfetili, güllü karşılama skandalının tartışmaları bitmeden müdürlükte bir skandal daha patladı. İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Sadık Ak’ın makama oturmasının hemen ertesi gününde görevli personel H.Ç tarafından eski müdür Ekrem Gerginci ve Çankırılı milli sporcuların yer aldığı tabelalar magandaları andıran şekilde tahrip edildi.

Erdoğan ve Milli Takım sporcularına hakaret-

Magandaları taş çıkartan tahribatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Sporcular da nasibini aldı. Milli Sporcuların yüzleri sprey boya ile karaya çalınırken, sporcuların üzerindeki ay -yıldızlı tişörtlerin bulunduğu fotoğraflarda yırtıldı. Fotoğraf karesinden arta kalan kısımlar ise sprey boya ile kapatıldı. Milli takım sporcularının Türk Bayraklı tişörtlerinin de siyah renkli sprey boya ile kapatılması amatör kameralara yansıdı. Kurum önünde yer alan eski Vali Vahdettin Özcan ve eski İl Müdürü Gürhan Yıldız’ın fotoğraflarına ise dokunulmaması dikkat çekti.

Yırtılmış ve spreyle bırakılmış şekilde bırakılan panonun son hali bir kuruma yakışmayan görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Bu nasıl bir ruh hali böyle?

Kamuoyuna resmi kurum adabına yakışmayan davranışların yansıması, kurumda görev değişikliğinden ziyade sanki bir darbe olduğu intibaını uyandırıyor. Gençlik Merkezi önünde bulunan Ekrem Gerginci’nin milli sporcularla fotoğraflarının yer aldığı karelerin sokak magandalarını andırır şekilde yırtılmış halde bırakılması kurumun hangi ruh hali içerisinde yönetildiğini de gözler önüne seriyor. Öte yandan Çankırı’nın gururu olmuş Milli Sporcuların fotoğraflarının yırtılarak yüzlerine sprey çalınması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tablosunun olduğu fotoğraf karesinin yırtılmış halde öylece bırakılması akıl işi değil. Şehre 3 yıl hizmet etmiş eski müdürü küçük düşürmek amacı ile yapılan davranış ise yeni yönetici aklın anlayışını yansıtıyor.

Yorumlar

Personel 4 Yıl Önce

Dağda ki pkk lıdan ne farkınız var Türk bayrağını yırtıyorsunuz belli ki giden müdür siZi baya zorlamış ki helal olsun doğru yapmış

allah akıl versin 4 Yıl Önce

Torpille canım ülkem ne hale gelmiş..artık biri dur desin bu nasıl bir şizofreni işidir. Yeni müdüre mi kızmalı ona bu cezaret veren siyasilere mi.

Ekrem 4 Yıl Önce

Bu Yatan laf üreten iş yapmayan personele Ekrem Müdür dokununca ve bunların musluklarını kesince bayağı hırslanmışlar. Yazık Gençlik Spor Kimlerin eline kaldı çok yazık.

Temizlik 4 Yıl Önce

Bu kurumu sahiplenmiş kendi dükkanı gibi gören , başkalarından kıskanan , kendilerinden başka kimseye tahammül edemeyen personel lav edilmedikçe burası iflah olmaz . Bu da böyle biline .

Yazık ki ne yazık 4 Yıl Önce

Bu yakan yıkan ve gösteriş yapan ekip demekki yatmayı seven çalışmak zoruna giden ekipmişki şimdiden sadık müdüre yapıs maya calısıyorlar. ALLAH ISLAH ETSİN

Daha Fazla Haber
HAYAT
308 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
201 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
956 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
332 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
332 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
261 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1424 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
338 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?