Kategoriler

Çankırı Postası

Vekil Çivitcioğlu'nun kuzeni, Üniversite'ye daire başkanı oldu!

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun kuzeni Osman Çivitcioğlu, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına getirildi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun memur kuzeni Osman Çivitcioğlu, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına getirildi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Çankırı Defterdarlığı'nda memur olarak çalışan yakın akrabası Osman Çivitcioğlu, yakın zamanda bulunduğu kurumdan ayrılarak Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne geçti. Kuzen Çivitcioğlu’nun jet hızıyla üniversitede Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görevlendirilmesi kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirdi.

Çankırı Defterdarlığı'ndan haftalar öncesinden ilişiğini kestiği öğrenilen kuzen Çivitcioğlu’nun basamakları hızlı bir şekilde atlayarak göreve getirilmesiyle ilgili taraflardan henüz bir açıklamada bulunulmadı.

Yorumlar

belediye magduru 10 yıllık 4 Yıl Önce

yav arakdaş tamam bu haberi 10 gündür okuyoruz birde ismail hakkı esenin 10 aralık insan hakları gününde insanları işten çıkartmasını kışın ortasında işten cıkan insanların magdurlugunu haber yapın

Olur 4 Yıl Önce

Bundevirde herkes herşey olur Olmaz olur devrinde yaşıyoruz Olmayacak işlerin dönemi Adamın varsa sizde Demirören medyada haber bile yaparsınız ...

Editör 4 Yıl Önce

Çankırı Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Esen ile Çankırı Belediyesinden işçi çıkartılıp, çıkartılmayacağı ve İPART projesinin akıbeti hakkında dün görüştük. Gelişmelerle ilgili Salı günü yani bugün konu hakkında basın açıklamasında bulunacağını ifade etti. Merakla açıklamalarını bekliyoruz. Suanda resmen isten çıkartılan kkmse yok, sayı belli değil, ortada bir çok farklı bilgi dolaşıyor. Bizde açıklamayı bekliyoruz.

İlgazli 4 Yıl Önce

Gunaydinn. Sağlık daki olaylar kapatıldı galiba. Kendi eş akraba dost işleri başladı. Bakalım neler olacak daha. Sağlık da işi bilenler hakkı ile çalışanlar görevlendirmeleri sonlandırmasi başlamış. Bekliyoruz neler olacak kim bilir belki il sağlık müdürü de bı akrabası olur .

miço 4 Yıl Önce

Ohhhhhh ne güzel onada bu yakışırdı.Yazıklar olsun size.Reisin kesip attığı tırnağı olamassınız.Yolsuzlukları kapatın eşi dostu oraya buraya yerleştirin BEŞ DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN.bİZ SİZE BUNUN İÇİNMİ OY VERDİK YAZIKLAR OLSUN.O müdür yaptığınız zat işinin ehli biri ise hastaneye müdür yapaydınız da yapılan yolsuzlukları ortaya çıkaraydınız.Üstünü örtmek yerini ortalığı yalandan bir müfettişle ört pas ettiniz.

Daha Fazla Haber
ILGAZ
36 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
231 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
101 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
348 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
79 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
211 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
553 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1164 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!