banner198

Şahin'den Çanakkale ve şehitler günü mesajı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili, Avukat İdris Şahin, Çanakkale Zaferi'nin 103. yı ldönümü ve 18 Mart Şehitler günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

 Şahin'den Çanakkale ve şehitler günü mesajı
banner145

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler günü  vesilesi ile bir mesaj yayınladı.


Şahin mesajında şunları kaydetti:

 

Bugün istiklal ve hürriyeti ile manevi değerlerine yürekten bağlı olan ecdadımızın tarihe nakşettiği kahramanlık destanlarından Çanakkale Zaferi'nin 103. yılını kutluyor olmanın coşkusu içerisindeyiz.

 

Çanakkale'nin kahramanları, umudun bittiği yerde imanın, gücün tükendiği yerde azmin, silahın olmadığı yerde yüreğin tüm güçlüklerin üstesinden gelebileceğini ispat ettiler. O şehitler ki, ellerinde Kur'an, son Peygamber kılavuz, öğünleri kuru ekmek, katıkları bir yudum suydu. Çanakkale'de yeşeren bu ruh, Kuvay-ı Milliye'yi harekete geçiren güce dönüşerek, bizlere bugünkü devletimizi ve cennet vatanımızı hediye etmiştir.

 

Türk vatan ve milletinin ebedi varlığıyla,devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi minnetle anarken aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ruhlarının şâd olmasını temenni ediyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304