banner198

Olaylı geçen MHP Kongresini Akbaba kazandı

MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerini mevcut başkan Bahadır Akbaba listesi kazandı.

Olaylı geçen MHP Kongresini Akbaba kazandı
banner145
Milliyetçi Herekat Partisi Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı olağan genel kurulu yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan seçimleri mevcut başkan Bahadır Akbaba listesi kazandı.


Kongre, divan başkanlığını Kadir Şekerci'nin yaptığı
Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın katılımı ile gerçekleştirildi. Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman'da kongreye katılan isimler arasında yer aldı.

 

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Merkez İlçe eski  Başkanı Vahit Öztürk ve atama ile göreve getirilen Bahadır Akbaba listesinin yarıştığı seçimlerde yer yer arbede yaşandı. Halef-Selef iki ismin destekçileri oy verme işlemi nedeni ile gerilen ortamda birbirlerinin üzerine yürüdü. Arbede kavgaya dönüşmeden araya girenlerin iki grubu ayırması ile son buldu..

 

 

Dört yüz delegeden 332’sinin oy kullandığı seçimleri beyaz liste adayı Bahadır Akbaba 198 oy alarak kazandı. Mavi liste ile seçime giren Vahit Öztürk ise 117 oy aldı. Seçimlerde kullanılan 17 oy da geçersiz sayıldı.

 

Seçimlerin sonunda İl Başkanı Hidayet Çelik, bu seçimin kaybedeni olmadığını belirterek, Akbaba ve Öztürk’e teşekkür etti. 

Vahit Öztürk de yıllardır gönül verdiği partiyi bir adım ileriye götürebilmek için aday olduğuna vurgu yaparak, kazanan listeyi ve yeni başkanı tebrik etti. Aldığı 198 oyla güven tazeleyen Başkan Akbaba da daha önce MHP Genel Merkezi tarafından yapılan atamayla göreve başladığını hatırlatarak, bugün delegenin iradesi ile başkan seçildiğini anlattı.

 

Akbaba, birlik beraberlik içerisinde MHP’yi daha ileri noktalara götürebilmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Akbaba ve Öztürk birlikte bozkurt işareti yaparak salonu selamladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 05:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ülkücü18
ülkücü18 - 7 yıl Önce

bahadır ülkü ocağı başkanlığı yapmış değerli bir kardeşimdir lakin genel merkezin güdümünde olan,kendisi fikir beyan edemeyen bir il ve ilçe yönetimi maalesef akp ye baston olmaktan ileriye gidemez.

cafer gunay
cafer gunay - 7 yıl Önce

Her teşkilat genel merkez in emirlerleri dogrultusunda çalışır kişisel siyasi amaçlar olamaz yeni yönetime başarılar

SIRADAKİ HABER