banner198

MHP'de 'Hayır' diyen ilçe yönetimi fesih edildi

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde MHP ilçe bakanı ve yönetim kurulu, Genel Merkezin kararıyla feshedildi.

MHP'de 'Hayır' diyen ilçe yönetimi fesih edildi
banner145

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde MHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu, Genel Merkezin kararıyla feshedildi.

 

MHP Genel Merkezi, "hayır" kanadın da yer alan Çerkeş İlçe Başkanı Sabri Doğdu ve yönetim kurulunu görevden aldı. MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in imzası ile Çerkeş Kaymakamlığına gönderilen yazıya göre;  Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Çankırı Çerkeş ilçe teşkilatı, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar yönetim kurulunun feshine karar verdi.

 

Sabri Doğdu görevden alınmasını sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirme ile duyurdu. Doğdu "Kendimden şüpheleniyordum. 'Acaba ben ülkücü değilmiyim' diye? Nihayet madalyamı aldım, görevden alındım. Demek ki bende Ülkücü olmuşum" değerlendirmesine yer verdi.



MHP Çerkeş İlçe Başkanlığı'na henüz bir atamanın yapılmadığı öğrenilirken, görevden alınan Sabri Doğdu ve yönetiminden, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Milliyetçi Hareket Partisi, daha öncede eski İl Başkanları Çetin Kapdan, Bekir Satılmışoğlu ve Arif Soysal ile Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk'ün görevine son vermişti.
 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER