banner198

Doğu, birikimlerimi Çankırı’ya aktarmaya geldim!

Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, MHP'den Çankırı milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Doğu, birikimlerimi Çankırı’ya aktarmaya geldim!
banner145

 Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, MHP'den Çankırı milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

MHP İl başkanlığından düzenlenen basın toplantısında konuşan Doğu, 70'li yıllarda Ülkü Ocaklarında başlayan siyasi hayatını kimseye nasip olmayacak şekilde Kurşunlu’da 20 yıl belediye başkanı olarak tamamladığını vurguladı. Belediye başkanlığında uzun süre görevde kalabilme başarısı gösterdiğini, hiçbir yolsuzluk ve olumsuzluk yaşamadığının altını çizen Doğu, şahsını, partisini ve halkın başını öne eğecek iş ve eylem içerisinde olmadığını söyledi.

 

Siyasi birikim ve tecrübelerinin Çankırı geneline fayda sağlayacağına olan inancını belirten Doğu, yerel siyasetten geldiği için MHP’nin oylarını artıracağını ifade etti.

 

Ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan tek kurtuluş yolunun MHP olduğunu işaret eden Doğu, "Ülkemizin içinde bulunduğu kritik durumu ve Çankırı'nın her geçen gün eriyen ekonomik ve siyasi gücü düşünüldüğünde sadece benim değil, hepimizin taşın altına elini koyması gerekir. Türkiye'yi şirket sananlara ve şirket gibi yönetenlere, ona karşılıksız sevdalananların arasındaki farkın sınanacağı 7 Haziran seçimlerinde aday sıram ve olursa olsun hizmette geri durmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. MHP'nin iktidara yürüyüşünün meşalesini Çankırı'dan yakalım. " dedi.

 

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Doğu, aday tespitinde teşkilat ve üyelerin görüşünün alınmasını, teşkilatın en büyük karar mercileri ve siyaseten her şeyin üstünde organlar olduğuna dikkat çekti.

 

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan ise Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinin ülke geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Kapdan, MHP kadrolarının iktidara yürüdüğünü ve bu kutlu yürüyüşe Çankırı'nın 2 vekil çıkartarak destek vereceğine inancının tam olduğunu belirtti. 

Doğu, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı koltuğunu Ak Parti'ye kaptırmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 01:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kurşunlu
Kurşunlu - 9 yıl Önce

değerli büyüğüm çıktığın bu yolda allah yardımcın olsun.evet herkes seni tanır ve bilir.
kendisi kesinlikle bu söyleyeceklerimi söylemez. ancak ben affına sığınarak söylemeden edemiyeceğim.
bire insan ucundan kulağından kıyısından köşesinden veya dolaylı olarak mutlaka ekmeğini yemişsindir.
yemedim diyen yalan söyler.yüzüne gözüne dursun allah nasıl biliyosa öyle yapsın.

Aydın
Aydın - 9 yıl Önce

değerli büyüğüm,saygı değer abim.çıktığın şanlı ve kutlu yolda allah yar ve yardımcın olsun.bizler seni çok iyi tanıyor biliyoruz.ekmeğini yediğimiz yere ihanet edenler değiliz.sonuna kadar destekçin olacağız.

yuksel bahceci
yuksel bahceci - 9 yıl Önce

Hayirli olsun allah utandirmasin

hakkı
hakkı - 9 yıl Önce

kurşunluyu bitirdi sıra geldi çankırıya

fidan
fidan - 9 yıl Önce

Allah yardimcin olsun

HALİM
HALİM - 9 yıl Önce

kurşunlu nun i̇çi̇ne si̇nmeyeni̇ ,bi̇z nasil i̇çi̇mi̇ze si̇ndi̇recez,nasil anlatacaz,?

enesss :)
enesss :) - 9 yıl Önce

ibrahim doğu başkanım.. yanında gezdiğin ve destekçinmiş gibi görünen çerkeşi bitiren ülkü ocağına bile giremeyecek duruma gelen şükrü başkan ile mi kazanacaksın. siz ne yapmaya çalışıyorsunuz allah aşkına, dahamı kötüye götürmeye çalışıyorsunuz bu mübarek davayı...bi gidin yaa

burak
burak - 9 yıl Önce

Yorumunuz eleştiri sınırlarını aştığı için onaylanmamıştır.

SIRADAKİ HABER