banner198

Kıcıman, bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım!

Bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım, şirketime müdür dahi yapmam!

Kıcıman, bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım!
banner145
MHP’de milletvekilliği aday adaylığı yolu Devlet Bahçeli tarafından kapanan işadamı Muharrem Kıcıman Devlet Bahçeli’ye açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal paylaşım sitesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerin altına imza atan Kıcıman, “Bin Bahçeli’yi cebimden çıkarırım şirketlerime müdür dahi yapmam” dedi.

 

Çankırı MHP tabanında önemli bir yere sahip olan ve Bahçeli ile bir türlü yıldızları barışmayan Muharrem Kıcıman, sosyal paylaşım sitesi hesabında yaptığı açıklama ile Bahçeli ve MHP yönetimine adeta savaş açan açılamalarda bulundu.  

 

-Bağımsız aday olacağının sinyalini verdi!-

 

Muharrem Kıcıman, sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı yorumlarda ”Ben milliyetçi bağımsızlar hareketini başlatıyorum. 81 ilde 81 bağımsız ülkücü aday” diyerek siyasette ki yol haritasını çizdi.

 

-Eşek oldum Bahçeli binmedi!

Bahçeli’ye zehir zemberek sözlerle yüklenen Kıcıman, “Ben ne yaptım suçum ne? Eşek oldum Bahçeli binmedi. Göreceğiz 7 Haziran da Recebi seçersiniz artık.  Vekilliğe ihtiyacım mı var? Gösterin Çankırı da benim gibi Çankırı sevdalısını sırtımda meclise taşıyayım. İlçe delegeliğini bana reva görmeyenlere ne yapmam lazım? Bin Bahçeli’yi cebimden çıkarırım, şirketlerime müdür yapmam. Ben her şeyden önce Çankırı milliyetçisiyim” dedi.

 

MHP’den Kıcıman’a üstü kapalı cevap! -TIKLA OKU-

-Kaç ülkücü gence iş aş verdiler?-

Kıcıman, “Tabi Muharrem Kıcıman parasıyla anılır, yediği dayaklarla mücadelelerle değil. Devlet Bahçeli de benim için ‘Soroz’un adamı, TÜSİAd’ın adamı’ dedi. Çankırı da kaç kişinin 15 yıldır servis arabası dolaşıyor? Kaç ülkücü gence iş aş verdiler?” diye sordu.

 

-MHP tabanı 7 Nisan’da isyan edecek!-

MHP tabanının 7 Nisan tarihinde açıklanacak adaylarına ardından isyan edeciği iddiasında bulunan Kıcıman, “Çankırı milletvekili adayları 7 Nisan da açıklandığında sizlerde isyan edeceksiniz. 7 Haziran dada beni daha iyi anlayacaksınız.” mesajı verdi.

 

-Benim kavgam Bahçeli ile!..

Kıcıman’ın yorumlarına tepki gösteren bazı partililere cevap veren Kıcıman, “Beni ve arkadaşlarımı hangi hakla çizer. El etek mi öpmemiz lazım. Benim tabandan destek görmediğimi mi zannediyorsunuz? Sokağa çıkıp ta sorun. 7 Haziran akşamı göreceksiniz. Ayrıca benim kavgam Bahçeli ile, Çankırı da her ülkücü benim başımın tacıdır.” ifadelerini kullandı.

MHP’den Kıcıman’a üstü kapalı cevap! -TIKLA OKU-


MHP’den Kıcıman’a üstü kapalı cevap!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 05:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
salim yilmaz
salim yilmaz - 9 yıl Önce

Haklinin yaninda durki haksiz hattini bilsin sabit 48oyum var bugune kadarmhp de muharem abi aday olsun hepsi onun

İBRAHİM
İBRAHİM - 9 yıl Önce

sayin kiciman bey sizin neden yillardir neden aday yapmadiğini şimdi daha iyi anlıyorum kendi ifadenizle ...................... olduğunuzu o biliyomuş bizde şimdi öğrendik sayin genel başkana olan inanç ve güvenim bin kat daha artdi sen çok yaşa sayin genel başkanim bilge kağanim i

tamer
tamer - 9 yıl Önce

adam haklı bağımsız aday olsun oyum kicimana

serhat gökçe
serhat gökçe - 9 yıl Önce

Sayın kıcıman iki eğriden bir doğru çıkmaz sen bağımsız aday ol sende çıkama mhp de çıkartamasın vekil. Ondan sonra ülküculükden dem vurun. Bizler hasimlikta birbirimize yetiyoruz.kimseye gerek kalmiyo haydi hayırlısı

Karaca
Karaca - 9 yıl Önce

Kişisel bir sitemdir,muharrem abi çankırıda mhp aleyhinde çalışmaz,gerçek bir ülkücüdür,çalışanlarını dahi ülkücülerden seçmektedir.bahçeliye kızmayan varmı aranızda,Bunu dile getirmiş sadece,oyunh dahi mhp ye verir muharrem abi

ne
ne - 9 yıl Önce

sonuna kadar haklısın başlanım senı bir kızılırmaklı olarak destekliyorum

mete
mete - 9 yıl Önce

yemin ederim seçilme sansın çok

MEHMET
MEHMET - 9 yıl Önce

yorumunuz eleştiri sınırlarını aştığı için onaylanmamıştır


SIRADAKİ HABER

banner304