banner198

MHP’den Kıcıman’a üstü kapalı cevap!

İş adamı Muharrem Kıcıman’ın, “bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım” açıklamasına MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan’dan üstü kapalı bir cevap geldi.

MHP’den Kıcıman’a üstü kapalı cevap!
banner145

İş adamı Muharrem Kıcıman’ın, “bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım” açıklamasına MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan’dan üstü kapalı bir cevap geldi. Kapdan, “Genel Başkanımız ile ilgili maksatlı ve hadsiz değerlendirmelerini dikkatle izliyoruz.” dedi.


Çankırı Postası’nın gündeme damgasını vuran “Kıcman Bahçeli’ye Meydan Okudu” başlıklı haberi kamuoyunda büyük yankı buldu. Kıcıman’ın açıklamalarına ise MHP İl başkanı Çetin Kapdan’dan jet gibi bir açıklama geldi.


Çetin Kapdan basın organlarına gönderdiği yazılı açıklamada; ”Partimizle uzaktan yada yakından alakası olmayan kişi ya da kişilerin partimiz, aday adaylarımız ve çok değerli Genel Başkanımız ile ilgili maksatlı ve hadsiz değerlendirmelerini dikkatle izliyoruz.” denildi.

Kıcıman, bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım! -TIKLA OKU-


Kapdan açıklamasında şunları kaydetti:

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl teşkilatı olarak 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimlerine tüm teşkilatlarımızla hazırız. Bu süreçte partimize teveccüh gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ederiz. Yine bu süreçte partimizle uzaktan yada yakından alakası olmayan kişi ya da kişilerin partimiz, aday adaylarımız ve çok değerli Genel Başkanımız ile ilgili maksatlı ve hadsiz değerlendirmelerini dikkatle izliyoruz. MHP'nin Çankırı'daki şahlanışını engellemeye yönelik bu çabaların ardındaki ihanet şebekesi bilmek ve anlamak zorundadır ki, bu kutlu dava hiçbir zaman kişilere endekslenmemiştir. Şahsi ihtiraslarını farklı siyasi yapıların emelleriyle birleştirme gayretinde olanları Milliyetçi - Ülkücü Hareket ibretle izlemektedir. Tabanımızın ve seçmenimizin bu çirkin oyun ve senaryonun parçası olamayacak, 7 Haziran günü dosta düşmana gerekli cevabı sandıkta verecektir.

Kıcıman, bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım! -TIKLA OKU-


Kıcıman, bin Bahçeli'yi cebimden çıkartırım!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304