Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Devrek Belediyespor’un yeni teknik direktörü Çağlar Ayan oldu.

Bilindiği üzere kulüpte önce Başkan Çetin Kuzlu istifa etmiş, ardından teknik direktör Sedat Kalaycı ve ekibi takımdan ayrılmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından yönetim kurulu tarafından Emrah Karka başkanlığa getirildi.

Başkan Emrah Karka’nın ilk icraatı ise takımın başına tecrübeli teknik adam Çağlar Ayan’ı getirmek oldu.

Geçtiğimiz sezon Çankırı FK’nın da yer aldığı BAL 5. Grup’ta ilk yarıyı Bartınspor’da, ikinci yarıyı ise Keçiören Belediyesi Bağlumspor’da tamamlayan Ayan, Devrek Belediyespor ile anlaşarak bugün takımla ilk antrenmanına çıktı.

Hedefi 12’den Vurdu: Çankırılı Berra Tüter Milli Takımda
Hedefi 12’den Vurdu: Çankırılı Berra Tüter Milli Takımda
İçeriği Görüntüle

Antrenmanın ardından Çankırı Postası’na özel açıklamalarda bulunan Ayan, zor bir görevi kabul ettiğini ancak takıma güvendiğini vurguladı. Ayan, “Ligde bulunduğumuz konuma baktığımızda işimizin kolay olmadığını biliyorum. Kolaya herkes talip olur, önemli olan zoru başarmak. Bugün takımla ilk idmana çıktık ve işimizin ne kadar zor olduğunu sahada da gördüm. Ben ve ekibim, ligin ilk yarısında kalan 4 maçı alabileceğimiz maksimum puanla kapatmak istiyoruz. Sonrasında yönetimimizle oturup neler yapabileceğimizi tekrar değerlendireceğiz. Lig uzun bir maraton. İkinci yarıda yapacağımız takviyeler ve çalışma takvimimizle bu kulübü grubunda en üst noktaya taşımak istiyoruz. Devrek halkından isteğimiz, maçlara gelerek bizi desteklemeleri. Bu süreçte onlara çok ihtiyacımız olacak. İkinci yarı itibarıyla onlara özledikleri takımı izlettirmeye çalışacağız.” dedi.

Devrek Belediyespor, ligde oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 6 puanla 13. sırada yer alıyor.

Muhabir: İrem Akgümüş