banner198

Gazeteci Vedat Beki'ye çirkin saldırı!

Sözcü 18 Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, Çankırı'da saldırıya uğradı.

Gazeteci Vedat Beki'ye çirkin saldırı!
banner145

Sözcü 18 Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, Çankırı'da saldırıya uğradı.


Çankırı'nın en işlek caddesinde güpegündüz yaşanan saldırıda Vedat Beki'ye arkasından yaklaşan zanlı elindeki muşta ile  Beki'yi darp etti. Saldırıyı araya giren vatandaşlar ayırdı.


Çankırı Postasına açıklamada bulunan Vedat Beki, bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulunmak için Çankırı'ya geldiğini sokak ortasında henüz kimliğini bilmediği bir kişi tarafından saldırıya uğradığını söyledi.


Saat 15.00'da İl Sağlık Müdürlüğü karşısında yürürken arkasından bir ayak sesi duyduğunu ve takip edildiği hissine kapıldığını anlata Beki, " Beni takip eden şahıs yanımda geçerken sinkaflı küfürler ederek elinde bulunan demir bir madde ile yüzüme doğru yumruk attı. Bende kendimi korumak için şahsa karşılık verdim. Yaşanan arbede bir vatandaşın araya girmesi ile son buldu.


Sağlık Ocağında ilk müdahalesi yapılan Vedat Beki daha sonra 112 Acil servisince Çankırı devlet hastanesine götürülerek tedavi edildi. Aldığı darbeler sonucu kaşı açılan Beki, kendisine saldıran kişiyi polisin gösterdiği resimden teşhis ettiğini ifade etti. Beki, saldırgandan şikayetçi oldu.

 

Vedet Beki saldırıdan yaklaşık 4 saat önce köşe yazısında belediye Başkanı İrfan Dinç'i eleştiren bir yazı kaleme almıştı.

Çankırı'nın sorunu 'irfan' değil 'irfansızlık' -TIKLA OKU-

Organize işler bunlar!

Yaklaşan genel seçimler öncesi kirli mihraklar tarafından Çankırı'da sergilenmeye çalışılan  oyunun ilk adımı AKP eski İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na yönelik kara propaganda çalışmaları ile başladı. Organize suç örgütünün son hamlesi ise fiziki saldırıya dönüşerek bir gazeteciye darp etmek oldu. Çankırı ile ilgili zülfü yare dokunan yazılara imza atan gazeteci Vedat Beki'ye yapıla saldırıın aynı mihraklar tarafından yapıldığını düşünüyor ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz.

 

Muştalı saldırılar ilk değil!

Çankırı'da daha öncede 2008 yılında  Şevket Koç iş yeri çıkışında muştalı saldırıya uğramış ve kafasına 11 dikiş atılmıştı. O dönem Çankırı TV'de yayınlarında Çankırı Belediye Başkanını İrfan Dinç'i ağır şekilde eleştiriyordu.

 

Çankırı Postası yazı ailesi olarak;  bir dönem Genel Yayın Yönetmenliğimizi de yapan Sözcü 18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yapılan saldırıyı kınıyor ve bu menfur olayı onun nezdinde eleştiren, düşünen bütün basın emekçilerine yapılmış kabul ediyor, şiddetle kınıyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yuksel Bahceci
Yuksel Bahceci - 9 yıl Önce

Cankirida böyle cakallara firsat verilmemeli ve bu olayin adi bir kavga diye üstü. örtülmesin mutlaka bir karsilik bulsun

 Sözde Adalet
Sözde Adalet - 9 yıl Önce

sokakta havlayanları devletin parasıyla kapıya bağlayanlar, hedef gösterdikleri insanlara saldırırlar.bakalım arkasında kimler var.

adalet
adalet - 9 yıl Önce

Vedet beye yapilan bu saldiri kiniyoruz. Faillerin bir an önce yakalanması lazim. Bu gözü donmuş adamlar herkese zarar verir.

Çankırılı
Çankırılı - 9 yıl Önce

birgün gelecek saldırıyı azmettirenlerde aynı kaderi paylaşacak kurtuluş yok

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

bu saldırının maksadı açık şevket koça yapılan saldırının amacı neyse şimdide aynı.maksat çankırıda ihaleleri sessizce paylaşmak haramları ayıpları kolayca kılıflamak. ak partinin sırtından heybeleri iyice doldurmak.bu saldırıyada öncekinde olduğu gibi kılıf bulunacak anlaşılan.ancak unuttukları bir husus var ilahi adalet.şimdi yaptıkları saldırıyla kendi topuklarına sıktılar daha sonra kafalarına sıkacaklarından kuşku yok tarih tekerrürden ibarettir biz bu filmi öncedende görmüştürk

ademoğlu
ademoğlu - 9 yıl Önce

Hakeden hak ettiğini bulmuş...

Aykut
Aykut - 9 yıl Önce

şiddet yoluyla pisliklerini deşifre edenleri korkutacaklarını sanan zavallılar bilin ki tezgahlarınız bumerang gibi dönüp kafanıza geçecek. çankırı kimsenin babasının malı değildir, eninde sonunda tezgahınız çökecek ve altında kalacaksınız.geçmiş olsun vedat beki sana vuran ve vurdurtan eller kırılsın.

Kahpelik
Kahpelik - 9 yıl Önce

çankırıda bir çete sürekli faaliyet halinde hırsızlıkları üç kağıtları yazanlar hemen saldırıya uğruyor. şevket koçta böyle saldırıya uğramıştı. saldırı aydınlatılmasa akp oy kaybeder valinin bu işe el atması gerekir. i̇ç işleri bakanlığıda soruşturma yapmalıdır. saldırıyı kim azmettirdiyse üzerine gidilmelidir.


SIRADAKİ HABER