banner198

MHP Çankırı'da seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Teşkilatı, seçim startını Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası verdi.

MHP Çankırı'da seçim startını verdi
banner145
Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Teşkilatı, seçim startını Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası verdi.

Aday adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte esnafları ziyaret eden MHP, açılışı yapılan bazı esnaflara da hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Daha sonra toplu olarak Belediye İş Merkezine geçen MHP Camiası’nı MHP Kadın Kolları üyeleri çiçeklerle karşıladı. 

MHP İl Başkanı Hidayet Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada seçim startını verdiklerini belirterek seçimlerin Çankırı’mız ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.



Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Teşkilatı’nın 6 aday adayı bulunduğuna dikkat çeken Çelik, “Biz hepsi birbirinden donanımlı ve kıymetli kardeşlerimizdir. Bize göre bu 6 kardeşimizin her biri bırakın vekilliği, bakan hatta başbakanlık donanımına sahip bireylerdir. Bizi başka siyasi oluşumlarla, koltuk sevdalılarıyla karıştırmayın. Bu anlamda hamdolsun Milliyetçi – Ülkücü Camianın önü açık, geleceği aydınlıktır. Gece gündüz demeden çalışacak, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Gayret bizden, takdir Türk milletinden, himaye ise Cenab-ı Allah’tandır.” dedi.

6 aday adayı daha sonra parti binasında parti teşkilatları ile bir araya geldi.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 00:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kutlu
Mustafa Kutlu - 6 yıl Önce

mhp herzamankinden daha güçlü. dr hudaverdi kul ile gücüne güç katmış kendisi istanbul tuzla da harika işler yapmıştı. aynı başarıyıı çankırımız için de yapacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner304